HEMIJA, POP, ĆORAVI, CRNI, HADŽI: Ko se sve čituljom oprostio od Kekinog čoveka Crnog Gruje? (FOTO)
Cela strana čitulja za Nenada Grujovića, Foto: Nemanja Pančić, Espreso

poslednje zbogom

HEMIJA, POP, ĆORAVI, CRNI, HADŽI: Ko se sve čituljom oprostio od Kekinog čoveka Crnog Gruje? (FOTO)

Cela strana čitulja za Nenada Grujovića

Objavljeno: 16:43h

U centru Beograda juče je poginuo Nenad Grujović, poznat pod nadimkom “Crni Gruja”, osuđivani kriminalac koji se povezuje s kriminalnom grupom Dejana Stojanovića Keke.

Nenad je skočio s balkona stana u kojem živi s dvoje male dece i suprugom.

Crni Gruja poznato je član beogradskog krimi-miljea s obzirom da je bio osuđen na 10 godina robije zbog pljačke pošte u proleće 2006. godine.

Bio je optužen i za ubistvo radnika obezbeđenja pošte Veska Babovića, ali je potom za to oslobođen jer nije utvrđeno ko je tačno pucao u pokojnog Babovića. Ta pljačka pošte desila se u ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu.

Da je Crni Gruja imao mnogo prijatelja pokazuju i stranice štampanih medija. Naime, gotovo čitava duplerica jednog beogradskog lista je u umrlicama članu bivše Kekine grupe.

Poslednje zbogom poslali su mu prijatelji pod nadimcima Mališa, Ćoravi, Crni, Pop, kao i Hadži Dragan Antić.

foto: Espreso.co.rs

Od Grujovića su se oprostili i najmiliji, među kojima supruga, ćerka i sin, i roditelji.

Podsetimo, Grujović je povezivan s novibeogradskim kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, a javnosti poznat po tome što je pre par godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 evra, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vreme još nije bilo pravosnažno okončano sudhenje.

Nakon toga, osuđen je na 10 godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo.

Istom odlukom oduzeta mu je imovinska korist od izvršenja dela i naloženo mu je da po pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati četiri miliona dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.