GLAVOM JE UDARIO U IVICU TROTOARA POSLE PADA S 10 METARA! Na mestu smrti CRNOG GRUJE tragovi krvi
Na mestu smrti CRNOG GRUJE tragovi krvi, Foto: Nemanja Pančić

užas!

GLAVOM JE UDARIO U IVICU TROTOARA POSLE PADA S 10 METARA! Na mestu smrti CRNOG GRUJE tragovi krvi

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima je u noći između utorak i srede poginuo Nenad Grujović

Objavljeno:

Osuđeni kriminalac Nenad Grujović, poznatiji kao Crni Gruja, pripadnik novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, preminuo je preksinoć nakon misterioznog pada sa terase u Đošinoj ulici na Paliluli, a jaki tragovi krvi i dalje su vidljivi na trotoaru.

Jutro nakon kobnog pada u kući Grujovića bili su njegova supruga i otac. Grujovićev otac otvorio je novinarima vrata stana, međutim rekao je da ne želi da daje nikakve izjave za medije povodom smrti svoga sina.

- Nemam ništa da kažem - rekao je kratko i zatvorio vrata.

Komšije i radnici lokala u Đošinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je "neverovatno da se ubio", kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima je u noći između utorak i srede poginuo Nenad Grujović. Naime, kako policija sumnja on je sam skočio sa prvog sprata stana u Đošinoj ulici na Paliluli, gde je živeo sa suprugom. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, sumnja se na samoubistvo, ali policija ispituje i da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije isključeno da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Na licu mesta vidi se da je Gruja kada je pao sa terase direktno udario glavom o ivicu trotoara nakon čega je obilno krvario.

U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar. Međutim, oko ponoći je izdahnuo.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.