ŠARANOVIĆEV SESTRIĆ NA SLOBODI: Miloš Delibašić oslobođen optužbi za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića!
Miloš Delibašić pušten je u petak iz zatvora, Foto: Dragana Udovičić

oslobođen optužbe

ŠARANOVIĆEV SESTRIĆ NA SLOBODI: Miloš Delibašić oslobođen optužbi za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića!

Na oslobađajuću presudu Delibašiću žalilo se Tužilaštvo za organizovani kriminal koje zastupa optužnicu protiv njega,

Objavljeno:

Miloš Delibašić, koji je u aprilu prvostepenom presudom oslobođen optužbi da je bio jedan od organizatora kriminalne grupe odgovorne za ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine, pušten je u petak iz zatvora gde je služio kaznu zbog više drugih krivičnih dela.

Na oslobađajuću presudu Delibašiću žalilo se Tužilaštvo za organizovani kriminal koje zastupa optužnicu protiv njega, pa se čeka odluka Apelacionog suda u Beogradu.

Delibašić je u petak izašao iz zavora u Sremskoj Mitrovici pošto je odslužio celu kaznu zatvora.

Naime, nakon što ga je Specijalni sud u Beogradu oslobodio optužbi u aprilu i ukinuo mu pritvor u tom predmetu, Delibašić nije pušten na slobodu veće j e upućen u zatvor u Sremskoj Mitrovici da odsluži kazne po dvema ranijim presudama za falsifikovanje dokumenata.

Delibašića tužilaštvo i dalje tereti da je zajedno sa pokojnim Slobodanom Šaranovićem organizovao kriminalnu grupu i njene pripadnike podstrekavao da ubiju rođenog brata Luke Bojovića, Nikolu 2013. godine u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi iste godine.

Tužilaštvo je žalbom zatražilo da se presuda preinači u osuđujuću ili da se ukine i naloži novo suđenje.

Protiv Šaranovića optuženog da je zajedno sa Delibašićem organizovao ovu grupu postupak je obustavljen zbog smrti jer je u februaru 2017. godine ubijen u Budvi.

Delibašić je 2016. godine, nakon višegodišnjeg suđenja, zbog nedostatka dokaza pravosnažno oslobođen optužbi da je učestvovao u pljacki zalatare "Izrael dajmond centar", u Kolarčevoj ulici u Beogradu 2008. godine.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.