KRVI JE BILO SVUDA! Poštar KRVNIČKI pretučen u Čačku!
Poštar KRVNIČKI pretučen u Čačku!, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

užas!

KRVI JE BILO SVUDA! Poštar KRVNIČKI pretučen u Čačku!

Upravnik pošte u Ljubiću potvrdio je da se napad na poštara dogodio u naselju Sajmište nedaleko od stočne pijace u Čačku

Objavljeno:

U čačanskom naselju Sajmište pretučen je mladi poštar dok je raznosio pošiljke u tom delu grada. On je sa lakšim povredama prevezen na odeljenje hirurgije.

Poštara u reonu 3 u Čačku pretukli su u naselju nedaleko od stočne pijace kada im je doneo poštu. On je prebačen u čačansku bolnicu gde mu je pružena lekarska pomoć i nalazi se na odeljenju hirurgije.

- Ima povrede i posekotine u predelu glave, ali je dobrog opšteg stanja - kazala je dr Biljana Kočović portparol bolnice u Čačku.

Upravnik pošte u Ljubiću potvrdio je da se napad na poštara dogodio u naselju Sajmište nedaleko od stočne pijace u Čačku.

- Pozvali su me iz policijske uprave da preuzmem torbu i biciklu, ali kada sam stigao u naselje bio sam šokiran scenom. Video sam troja policijska kola i oznake sa brojevima po zemlji, a bilo je i krvi - kazao je upravnik pošte, Vladan Vukosavljević, za Glas zapadne Srbije.

Kolege pretučenog poštara ispričali su da je pretučeni dečko tek počeo da radi, prenosi Kurir.

- Odneo im je poštu i oni su ga krvnički pretukli. Razmišljamo o protestu, jer je ovo prešlo sve normalne granice - izjavio je jedan od kolega pretučenog poštara.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.