IGRAO SE PIŠTOLJEM, PA UPUCAO MAJKU U GLAVU! Jeziva nesreća u Čačku, sin od ranije poznat policiji!
Sin upucao majku (liustracija), Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

horor

IGRAO SE PIŠTOLJEM, PA UPUCAO MAJKU U GLAVU! Jeziva nesreća u Čačku, sin od ranije poznat policiji!

Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar

Objavljeno:

U subotu, u kasnim večernjim satima, Čačanin Vuk Š.(25) upucao je svoju majku Gordanu G. (53) hicem izpištolja.

Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar čačanske bolnice, gde je hospitalizovana, dok je njen sin uhapšen.

Detalji ovog događaja nisu poznati, ali prema još nepotvrđenim informacijama, ovaj incident nije ishod porodičnog nasilja, već se radi o nesmotrenoj "igri" oružjem.

- Žena je dobrog opšteg stanja i nije životno ugrožena. Zadobila je prostrelnu ranu u glavi i metak je završio u desnoj polovini grudnog koša. I dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara, koji će odlučiti o njenom daljem lečenju - kazala e dr Biljana Kočović, pi-ar čačanske opšte bolnice za "Novosti"

Kako nezvanično saznaju "Novosti", Vuk, čiji je, inače, otac čačanski policijski inspektor, najverovatnije se "igrao" pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u glavu, odnosno u predelu očiju.

Samo pukom srećom, povrede koje je zadobila Gordana nisu bile fatalne. Gordana, inače, ne živi sa sinom i došla je u Čačak iz inostranstva.

Inače, ovaj mladić je odranije poznat policiji. On je, da podsetimo, sredinom oktobra prošle godine, u samom centru grada, nožem izbo Čačanina Marka Šelovića (24), i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.