Voditeljka RTS-a koja je pregazila penzionera: Eto kamenujte me! Kamenujte do smrti, kad ste mi život već uništili!

Prekinula ćutanje

Voditeljka RTS-a koja je pregazila penzionera: Eto kamenujte me! Kamenujte do smrti, kad ste mi život već uništili!

Početkom ove godine Apelacioni sud stavio je tačku na ovaj slučaj da tužena Petra Cvijić nije kriva, a nakon četiri godine ćutanja, voditeljka je progovorila o tome kako se oseća
Objavljeno: 10:44h

- U jednom trenutku strašnog javnog linča pomislila sam da izađem na Trg Republike, donesem vreću kamenja i kažem: Eto kamenujte me. Kamenujte do smrti, kad ste mi život već uništili. Kamenujte me, ako vam je to uteha, ali ja nisam kriva - kaže posle četiri godine ćutanja Petra Cvijić, voditeljka RTS-a. Petra Cvijić oslobođena optužbi za gaženje pešaka! - Tragedija te porodice je i moja, lična tragedija. I nije tačno da sam bahata, bezobzirna. To mogu da potvrde svi koji me suštinski poznaju. A više ne prepoznaju onog prijatelja punog života i ljubavi za svakog. Pitala sam se i pitam se je li greh što su mi priroda i genetika saveznici da izgleda pristojno - dodala je.

Da podsetimo, Petra Cvijić je pre četiri godine 9. januara 2012. optužena da je na pešačkom prelazu pregazila penzionera slobodana Bajića u Žarkovu u Vodovodskoj ulici. Početkom ove godine Apelacioni sud je stavio tačku na ovaj slučaj - tužena nije kriva. ČUDO U OSTROGU: Vernicima se ukazao lik svetog Vasilija Ostroškog! - To stanje užasa mi je potpuno u jednom trenutku blokiralo ruke i noge. Mislila sam da se nikada neću pridići, da ću ostati potpuno nepokretna. Eto niko nije napisao da sam čim mi je bilo bolje svu snagu pokrenula da odem do supruge Bajića, gospođe Vasiljke. A otišla sam, odnela joj dve ikone sa Ostroga prikaz Svetog Vasilija i Bogorodice sa Isusom u naručju. Oslobađajuća presuda jeste satisfakcija ali mene ne napušta patnja - zaključila je Petra. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.