UBICA PRIŠAO MERCEDESU, PA ISPALIO HITAC PRED SINOM I ĆERKOM: Ovako je LIKVIDIRAN advokat ARKANOVOG UBICE! (VIDEO)
Advokat je hladnokrvno je ubijen pred sinom i ćerkom, Foto: Print Screen Youtube

telohranitelj nije stigao da odreaguje

UBICA PRIŠAO MERCEDESU, PA ISPALIO HITAC PRED SINOM I ĆERKOM: Ovako je LIKVIDIRAN advokat ARKANOVOG UBICE! (VIDEO)

Ubica je prišao luksuznom "mercedesu" u kom se nalazio advokat Pit Mihalik (50) i ispalio hitac u njega kroz prozor!

Objavljeno: 18:25h

Ubica je prišao luksuznom "mercedesu" u kom se nalazio advokat Pit Mihalik (50) i ispalio hitac u njega kroz prozor! Ubistvo advokata iz Južne Afrike, koji je inače branio i Dobrosava Gavrića, osuđenog za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, likvidiran je ispred škole u koju je vodio svoju decu. Hladnokrvno je ubijen pred sinom i ćerkom.

Nekoliko sati kasnije uhapšena je jedna osoba osumnjičena da je povezana sa ovim zločinom.

Kako je rekao izvor za lokalne medije, u likvidaciji advokata povređen je i njegov osmogodišnji sin koji se nalazio sa njim u automobilu. Njegova ćerka, srećom, nije povređena. Izvori su rekli da je Mihalik imao telohranitelje, ali da nisu stigli da odreaguju i da ga zaštite.

- Ubica je samo prišao njegovom automobilu i izrešetao ga kroz prozor. Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, ali lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt - rekao je izvor.

Detektivi i forenzičari pretražuju mesto zločina u potrazi za tragovima. Ubistvo se dogodilo u 7.35 jutros - rekao je medijima Sergent Reksana, portparol lokalne policije.

On je dodao da je muškarac star 50 godina "upucan u glavu" dok je bio u svom vozilu.

- Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta u srebrnom "polu". Žrtvin osmogodišnji sin povređen je u pucnjavi i hitno je odvezen u bolnicu - rekao je portparol i zamolio sve koji imaju informaciju o likvidaciji da se jave policiji.

Sve se odigralo u sekundi, tako brzo da nismo bili ni svesni šta se dogodilo. Čini mi se da je pištolj bio srebrne boje, prosto je blesnuo, i više je ličio na nekakvu igračku. Ubica je u rukama imao i akten-tašnu u koju je tutnuo oružje, seo u metalik "polo" i odjurio... Strašno, strašno... Shvatili smo šta je kad smo čuli dva pucnja i devojčicu kako vrišti iz kola - ispričala je žena očevidac, koja se zatekla u blizini u trenutku surove likvidacije.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.