HOROR U BEOGRADU: Devojčica propala kroz kanalizacionu rešetku u školi
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

oporavlja se

HOROR U BEOGRADU: Devojčica propala kroz kanalizacionu rešetku u školi

Stariji učenici ove srednje škole rekli su da je L.L. najgore prošla od svih, jer se većina njih ranije saplitala na istim rešetkama

Objavljeno: 24.10.2018. 22:37h
  • 241

Učenica Srednje medicinske škole u Višegradskoj ulici L. L. (15) je pre nekoliko dana u neposrednoj blizini ove obrazovne ustanove, propala kroz kanalizacionu rešetku i isekla deo potkolenice i kolena, nakon čega ju je majka, po pozivu škole, odvezla na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici gde su joj lekari očistili ranu i previli je.

Na početku školskog odmora, devojčica se zajedno sa drugaricama iz odeljenja uputila na mesto gde obično provode slobodno vreme, a koje se nalazi na dvadesetak metara od ulaza u školu. Prilikom hoda, srednjoškolka je propala kroz kanalizacionu rešetku zadobivši duboku posekotinu na potkolenici i kolenu. U pomoć joj je pritekla profesorka anatomije koja joj je isprala i sanirala ranu.

 

- Iz škole su me zvali hitno da dođem. Kada sam videla u kakvom mi je stanju dete, odmah sam je odvezla na Banjicu, gde su joj lekari očisitli ranu koja je bila baš duboka i previli je. Moje ćerka i njene drugarice su bile na velikom odmoru, na mestu gde obično provode vreme kada je ona nogom propala kroz rešetku. Nije ni videla da u tom delu postoji rupa, jer je taj deo bio prekriven grančicama i lišćem - priča majka ove srednjoškolke.

Naime, stariji učenici ove srednje škole rekli su da je L.L. najgore prošla od svih, jer se većina njih ranije saplitala na istim rešetkama.

Kako kaže njena majka, devojčica je dobro, imala je osam kopči, svaki drugi dan je išla na previjanje.

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media