STRAVIČNA PRIČA! Kristina (33) podvodila devojčicu (14) starcima, A VRBOVALA JE NA FEJSBUKU PREKO MLAĐEG BRATA!
Kristina je iskoristila svog maloletnog usvojenog brata da bi stupila u kontakt sa devojčicom, Foto: Printscreen

strašno

STRAVIČNA PRIČA! Kristina (33) podvodila devojčicu (14) starcima, A VRBOVALA JE NA FEJSBUKU PREKO MLAĐEG BRATA!

Komšije nisu imale lepo mišljenje o Kristini

Objavljeno:

Niška policija uhapsila je Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog sumnje da je podvodila 14-godišnju devojčicu iz okoline Ražnja! Kristina se i sama bavila prostitucijom, a klijente je često zadovoljavala zajedno sa nesrećnom tinejdžerkom!

Kako tvrdi izvor iz istrage, Kristina je iskoristila svog maloletnog usvojenog brata da bi stupila u kontakt sa devojčicom.

- Dečak je upoznao 14-godišnjakinju preko društvenih mreža i duže vreme se dopisivao s njom. Devojčica mu se poveravala, žalila mu se da teško živi i da joj je potreban novac. Tokom razgovora mu je nagovestila da je spremna da uradi bilo šta da dođe do nešto novca - priča naš izvor.

Kristina je pratila ovu komunikaciju i sinula joj je ideja da bi mogla da uvuče devojčicu u prostituciju.

- Ona je pozvala devojčicu da dođe kod nje i ubedila ju je da može lako da zaradi prodajući telo. Naivna devojčica je pristala, pa je Kristina pronalazila klijente po Prokuplju, a neke od njih su zajedno "odrađivale". Vremenom su postale veoma tražene među korisnicima seksualnih usluga. Najčešće su prodavale telo u automobilima po izletištima u okolini Prokuplja - objašnjava naš izvor.

Početkom septembra, Kristina se dogovorila sa jednim muškarcem, kom je često pružala seksualne usluge, da se nađu u okolini Ražnja i sa sobom je povela devojčicu. Tada su uhvaćene na delu.

- Nesporno je utvrđeno da je taj muškarac imao seks sa devojčicom, pa je Kristina uhapšena i sa krivičnom prijavom za trgovinu ljudima privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio joj je pritvor do 30 dana - kazao je naš izvor.

Inače, Kristina je rodom iz Kladova, ali živi u Prokuplju, gde se uglavnom družila sa ljudima iz kriminogenih krugova. Ima dvoje dece i živi kao podstanar u centru Prokuplja.

Kristinin komšija ispričao je da je ona dugo bila u vezi s jednim problematičnim momkom.

- Znam sigurno da se bavi prostitucijom i da uzima narkotike. Nije ni čudo što je uhapšena - rekao je on.

I drugi komšija je imao sličan komentar o Kristini.

- Prilično je nestabilna u ponašanju, čas se smeje, pa zaplače iz čista mira, pa počne da se trese. Znao sam da ima ozbiljnih problema. Međutim, bila je prilično mirna kad joj roditelji dođu u posetu, ali čim oni odu, to je druga priča. U više navrata ju je tražila policija - dodaje ovaj Prokupčanin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.