UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN NINOSLAV JOVANOVIĆ: Policija utvrdila da je PONOVO URADIO NEŠTO STRAŠNO!
Ninoslavu Jovanoviću je određeno zadržavanje do 48 časova, Foto: Printscreen/facebook

stigla pravda

UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN NINOSLAV JOVANOVIĆ: Policija utvrdila da je PONOVO URADIO NEŠTO STRAŠNO!

Osumnjičeni se tereti da je sa svog profila na društvenoj mreži „Fejsbuk“, a preko aplikacije „Mesindžer“, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba

Objavljeno: 10:39h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, SBPOK, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su Ninoslava Jovanovića (45) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Kako saznajemo u pitanju je ozloglašeni silovatelj povratnik, poznatiji kao "Malčanski berberin".

Osumnjičeni se tereti da je sa svog profila na društvenoj mreži „Fejsbuk“, a preko aplikacije „Mesindžer“, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

Ninoslav Jovanović malčanski berberin
Ninoslav Jovanović malčanski berberin foto: Printscreen/facebook

Ninoslavu Jovanoviću je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.