STIGAO NALAZ OBDUKCIJE! Sudski veštaci UTVRDILI od čega je ZAISTA UMRO MALI LARIS!
Devetomesečni Laris Lakatuš, ilustracuja, Foto: Pixabay

konačno!

STIGAO NALAZ OBDUKCIJE! Sudski veštaci UTVRDILI od čega je ZAISTA UMRO MALI LARIS!

Devetomesečni Laris Lakatuš preminuo je 7. septembra na putu od Doma zdravlja u Srpskoj Crnji do Opšte bolnice u Kikindi

Objavljeno:

Devetomesečni Laris Lakatuš preminuo je 7. septembra na putu od Doma zdravlja u Srpskoj Crnji do Opšte bolnice u Kikindi.

Smrt devetomesečnog Larisa Lakatuša iz Srpske Crnje bila je prirodna i neposredno je nastupila usled zapaljenja mekih moždanih ovojnica, sledstvenog otoka tkiva mozga i pritiska na centre u mozgu koji su važni za život - potvrdila je obdukcija tela ove bebe u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Smrt devetomesečnog Larisa Lakatuša iz Srpske Crnje bila je prirodna i neposredno je nastupila usled zapaljenja mekih moždanih ovojnica, sledstvenog otoka tkiva mozga i pritiska na centre u mozgu koji su važni za život - potvrdila je obdukcija tela ove bebe u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu. Devetomesečni Laris Lakatuš preminuo je 7. septembra na putu od Doma zdravlja u Srpskoj Crnji do Opšte bolnice u Kikindi.

Kada je saznao da mu je dete preminulo, otac bebe se nožem izbo čak 19 puta ispred Prijemog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi. Nakon operacije na Klinici za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici on se uspešno oporavio.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.