ZORICA MARJANOVIĆ NAM JE OTVORILA VRATA I POSLALA OŠTRU PORUKU: Pričali smo s majkom Zorana Marjanovića (FOTO)
Zorica Marjanović i Zoran Marjanović, Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

posetili smo dom marjanovića

ZORICA MARJANOVIĆ NAM JE OTVORILA VRATA I POSLALA OŠTRU PORUKU: Pričali smo s majkom Zorana Marjanovića (FOTO)

Doneta je nova odluka, a evo šta o tome kažu Marjanovići

Objavljeno: 17:11h
Milica Božinović

Apelacioni sud u Beogradu poništio je juče rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović i naložio Višem sudu u Beogradu ponovno odlučivanje.

To znači da nije ukinuta optužnica tužilaštva protiv Marjanovića, već rešenje suda kojim je ona potvrđena. Usvajanjem žalbi branilaca Zorana Marjnaovića, Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo rešenje o potvrđivanju optužnice od 3. avgusta i predmet uputio prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje, precizirala je portparol suda Mirjana Piljić.

Zoran Marjanović se ovim povodom nije oglašavao. Ekipa našeg portala posetila je porodičnu kuću Marjanovića u Borči, ali Zorana tamo nismo zatekli.

Kapiju nam je otvorila njegova majka Zorica i kratko nam prokomentarisala ukidanje rešenja o potvrđivanju optužnice protiv njenog sina.

Zorica Marjanović
Zorica Marjanović foto: Filip Plavčić

Zoricu smo upitali da li smatra da poslednja odluka Apelacionog suda i ona u kojoj je Zoranu još u julu ukinut pritvor i on šušten da se brani sa slobode, praktično znači da se nevinost njenog sina dokazuje, kao i da li je to dovoljno da Zoran spere ljagu sa svog imena.

- Moj sin je nevin i to će se dokazati - kratko je poručila Zorica i dodala da, sigurno još uvek nije sve konačno, te ponovila da će Zoranova nevinost biti dokazana.

Zorica Marjanović
Zorica Marjanović foto: Filip Plavčić

Komšije: Najbitnije je da Jana bude dobro

Povodom poništavanja rešenja o potvrđivanju optužnice, koja Zorana tereti za svirepo ubistvo suruge Jelene 2. Aprila 2016. godine, odnosno za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora, porazgovarali smo i sa komšijama porodice Marjanović.

- Čini se da se nikad neće saznati ko je ubio Jecu. Svi su sumnjali u Zorana, a sad je sve protiv njega na klimavim nogama. U celoj ovoj priči je najbitinije da mala Jana bude dobro. To dete ni za šta nije krivo - kaže komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Ona dodaje da Zoran svako jutro prati Janu u školu.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović foto: Milica Božinović

- Svakog jutra dolazi kombi po devojčicu i vodi je u školu. Ne pohađa nastavu u Borči već u Zemunu. Valjda posle nastave ima neki boravak, jer je vraćaju kući tek oko 18, 19 časova uveče. Zoran je svako veče dečekuje, baš kao što je ujutru ispraća - priča naša sagovornica.

Podsetimo, Zoran je nedavno u razgovoru za Espreso.co.rs rekao da je Jelenu u njegovu ćerku Janu upisao u privatnu osnovnu školu i da je sva njegova trenutna borba usmerena samo na njegovu decu.

Jelena je ubijena 2, aprila 2016. godine, a njeno telo nađeno je sutradan, u kanalu u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

Marjanović je uhapšen 15. septembra, 17 meseci nakon što je ubijena njegova supruga i prvobitno mu je određeno zadržavanje od 30 dana. On je uhapšen nepun dan nakon što je izašao iz rijaliti emisije "Zadruga". Pušten je na slobodu 12. jula, nakon više od deset meseci provedenih u pritvoru.

Jelena Krsmanović
Jelena Krsmanović foto: Facebook

On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Dopuna optužnice

Optužnicu od 9. februara Viši sud je 20. marta vratio tužilaštvu na dopunu. Tom prilikom naložio mu je i da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.