UHAPŠENI NAPADAČI NA DVOJICU ALBANACA! Stefanović: Divljački napadi u ovoj zemlji neće proći nekažnjeno
Foto: Marina Lopicic

Hapšenje

UHAPŠENI NAPADAČI NA DVOJICU ALBANACA! Stefanović: Divljački napadi u ovoj zemlji neće proći nekažnjeno

Identifikovane su i osobe koje su učestvovale u tuči u "Beton hali"

Objavljeno:

U saopštenju koje je danas izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova navodi se izjava potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića o slučaju napada na dvojicu mladića albanske nacionalnosti koji su pretučeni u Futoškoj ulici, ali i o hapšenju počinioca ovog dela, kao i o tuči u "Beton hali".

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti koji su pretučeni u Futoškoj ulici. Policija je posle intenzivne višečasovne istrage identifikovala sve napadače koji su pretukli dvojicu mladića i uhapsila četiri osobe osumnjičene za ovo krivično delo. Pronađena je i odeća, koju su osumnjičeni nosili u nedelju ujutru prilikom napada, što je važno za nastavak istrage. Iako dosadašnja istraga, uključujući i razgovor sa osumnjičenima, ali i jednim od oštećenih, ukazuje da ovaj incident nije podstreknut na nacionalnoj osnovi, policija će ispitati sve navode veoma detaljno i doći do potpune istine - izjavio je Stefanović.

Dodao je još i kako je policija takođe, identifikovala i osobe koje su u subotu uveče učestvovale u tuči u jednom ugostiteljskom objektu u "Beton hali“ u Beogradu.

- Neki su već privedeni, dok se za ostalima intenzivno traga i očekujem da oni uskoro budu uhapšeni. Srbija neće biti zemlja u kojoj se bilo ko, bez obzira na nacionalnu, versku ili neku drugu pripadnost, oseća ugroženim, niti će biti zemlja u kojoj će divljački napadi proći nekažnjeno. Ovo je država u kojoj vlada pravo i u kojoj će svaka vrsta nasilja biti najstrože sankcionisana, a policijski i tužilački organi reagovaće brzo i efikasno kako bi građani bili bezbedni i sigurni - rekao je Stefanović.

Bonus video:

Espreso intervju - Goran Trivan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.