OTIMAO JE DEVOJČICE, ŠIŠAO IH I SILOVAO - SADA JE NA SLOBODI I NA FEJSBUKU! Niš u strahu od "Malčanskog berberina"
Foto: Privatna arhiva / M. M.

IGOR JURIĆ UPOZORIO

OTIMAO JE DEVOJČICE, ŠIŠAO IH I SILOVAO - SADA JE NA SLOBODI I NA FEJSBUKU! Niš u strahu od "Malčanskog berberina"

Ninoslav Jovanović (45) ponovo je na slobodi, a roditelji s juga su u panici

Objavljeno:

Meštani Malče i susednih niških sela u strahu su nakon što je nedavno, nakon 12 godina iza rešetaka, iz zatvora izašao Ninoslav Jovanović (45), silovatelj dece, poznatiji kao "Malčanski berberin".

Više od 30 roditelja poslalo je prijave i iskazalo zabrinutost Igoru Juriću, osnivaču Fondacije "Tijana Jurić", da osuđenik ne ponovi krivično delo.

"Malčanski berberin" je ovaj jeziv nadimak dobio zbog izopačene manije da prije seksualnog zlostavljanja šiša svoje žrtve.

Zabrinuti roditelji iz sela u okolini Niša pisali su Juriću nakon što je na svom Twitter profilu objavio jezive poruke koje je Marko R. iz Kruševca slao majci jedne bebe u kojima ju je "molio da mu pošalje gole fotografije djevojčice".

- Poslednjih godinu do nas je dolazilo mnogo prijava, ali nismo objavljivali te prepiske. Trenutno je najaktuelnije je da se ljudi iz okoline Niša brinu zbog muškarca N. J., koji je robijao deset godina zbog silovanja i onda je ponovio krivično delo čim je izašao iz zatvora, silovao je dete od 11 godina i držao ga je zatvoreno dva dana - ispričao je Jurić.

Kako je dodao, roditelji su zabrinuti jer Jovanović na Facebooku ima više od 3.200 prijatelja pa strahuju da bi tako mogao da pronađe svoju sledeću žrtvu.

- Okolina se mnogo plaši što je on na slobodi. Više od 30 zabrinutih roditelja me je kontaktiralo samo zbog njega - dodao je Jurić.

Podsetimo Jovanović je 2006. osuđen na 15 godina zatvora jer je jednu 12-godišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama.

Iz zatvora je izašao početkom januara ove godine. Od tada traje zabrinutost i agonija roditelja u Malči.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.