SRPKINJA IZ KOSOVSKE MITROVICE DOŠLA U BG I DOŽIVELA ŠOK: Izbušili joj gume i polupali šoferku! ZAŠTO, POBOGU?!
Foto: Printscreen / Twitter / Srpkinnja

užasno

SRPKINJA IZ KOSOVSKE MITROVICE DOŠLA U BG I DOŽIVELA ŠOK: Izbušili joj gume i polupali šoferku! ZAŠTO, POBOGU?!

Dve devojke iz Kosovske Mitrovice doživele su neprijatno iskustvo prilikom dolaska u Beograd

Objavljeno:

Devojka iz Kosovske Mitrovice podelila je na društvenim mrežama neprijatno iskustvo koje je doživela u Beogradu. Naime, korisnica Tvitera koja sebe na ovoj društvenoj mreži naziva Srpkinja, napisala je da je s drugaricom došla u Beograd iz Kosovske Mitrovice zbog kupovine venčanice, a doživela potpuno razočaranje.

Kako je napisala, na automobilu kojim se dovezla u Beograd, izbušene su gume i polomljena je šoferšajbna. Čitav incidnt dogodio se u Beogradskom naselju Mirijevo.

- Juče sam odvezla drugaricu u BG da kupi venčanicu, prespavali smo kod školske u Mirijevu. Ujutru kad smo trebale da krenemo nazad u KM, našla sam šoferšajbnu iscepanu i gume izbušene. Je li retardi mislite li da će da vam dođe šiptar sa ikonom svetog Đodđa na retrovizoru ? - napisala je iznervirana devojka.

Ona je dalje u komentarima postavila fotografije oštećenog automobila i "pozvala" Beograđane koji su napravili štetu na automobilu, da se pridruže njoj i drugarici "na kafi".

Građani su u komentarima dali podršku devojkama iz Mitrovice i naglasili da su u Beograd dobrodošle.

- Ovo je baš žalosno šta vam se izdešavalo. Sramota, kakvih divljaka ima među nama. Ne znam da li je politički izazvano ili ne, samo želim da vam kažem da ste dobrodošli u BG - neki su od komnetara.

Neki su bili iznenađeni činjenicom da je automobil polupan zbog KM tablica, jer kako kažu, takvih po Beogradu ima dosta, dok je devojka naglasila da ne vidi koji bi drugi razlog mogao da bude, s obzirom da u automobilu nije bilo ničega.

Vandali koji su uništili automobili ukrali su i deo retrovizara.

Devojke su uspešno krenule nazad u Kosovosku Mitrovicu s popravljenim automobilom i pitanjem - da li toliki divljaci žive među nama?

BONUS VIDEO:

Espreso intervju - Aleksandar Zograf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.