HOROR KOD ČAČKA! PRETUKAO BIVŠU ŽENU METALNOM ŠIPKOM, PA SE OBESIO: Napao je na radnom mestu, naočigled ljudi!
Foto: Damir Dervišagić

užasno!

HOROR KOD ČAČKA! PRETUKAO BIVŠU ŽENU METALNOM ŠIPKOM, PA SE OBESIO: Napao je na radnom mestu, naočigled ljudi!

Žena je u bolnicu primljena s teškim povredama

Objavljeno:

Zoran Stevanović iz čačanskog sela Milićevci izvršio je samoubistvo nakon što je brutalno pretukao bivšu suprugu (42), u centru Čačka, na njenom radnom mestu.

Stevanović je juče došao u grad i, nakon kraće rasprave, bivšu ženu pretukao metalnom šipkom na Zelenoj pijaci, u prodavnici u kojoj je ona bila zaposlena.

- Sve se dogodilo munjevitom brzinom, čuli smo zapomaganje iz kioska u kom je žena radila. Video sam potom i neko komešanje ispred, a ubrzo su ženu odvezli u bolnicu - pričaju očevici.

Žena je u bolnicu primljena s teškim povredama jer je udarce, kako su rekli u bolnici, zadobila čvrstim predmetom u predelu glave, trupa i ekstremiteta, njeno zdravstveno stanje je zasad stabilno i nalazi se na intenzivnoj nezi.

- Kad je patrola došla u Milićevce da privede osumnjičenog, u kući su zatekli njegovu majku, koja je rekla da je njen sin tog jutra otišao u grad i da ga od tada nije videla. Ubrzo se saznalo da je oduzeo sebi život vešanjem. Njegovo telo pronašle su komšije u voćnjaku - kaže izvor.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.