BALŠA I VESIĆ NA SUDU, TUŽE SE ZA JELKU! Ko je na nelogičan način pokušao da uzme 83.000 evra?
Foto: Stefan Kojić, Dragana Udovičić

VESIĆ SE NIJE POJAVIO

BALŠA I VESIĆ NA SUDU, TUŽE SE ZA JELKU! Ko je na nelogičan način pokušao da uzme 83.000 evra?

Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je, kako navodi, Božović "javno uvredio, ostramotio i ocrnio"

Objavljeno: 13:41h

Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

Balša Božović je na sudu izjavio kako nikakvi pritisci i uvrede koje kako kaže svakodnevo dobija ga neće sprečiti ni "ućutkati" da građani saznaju istinu.

Balša Božović, suđenje
Balša Božović, suđenje foto: Stefan Kojić

- Meni je važno da građani znaju da neću prestati da radim u njihovom interesu. Ne samo kad je u pitanju jelka koja košta 83 hiljade evra, već i za sve nelogične projekte u ovom gradu, rekao je Božović.

On je dodao kako Vesić treba da brine o svom duševnom bolu, dok će on brinuti o duševnom bolu građana.

Balša Božović, suđenje
Balša Božović, suđenje foto: Stefan Kojić

U tužbi Goran Vesić navodi nekoliko mojih izjava, medijskih naslova...On se oseća povređenim. Ja sam samo tražio da se sazna istina zašto je neko pokušao da na nelogičan način uzme 83.000 evra. Živimo u zemlji u kojoj se dešavaju mnogo gore stvari nego ova priča sa jelkom. Nisam siguran da je sud presudio i kada su bili u pitanji veće kriminalne radnje i kada su bili izgubljeni životi. Ja nisam radio ništa iz svog ličnog interesa, a Vesić ima lični interes da od mene uzme milion dinara.

Balša Božović, suđenje
Balša Božović, suđenje foto: Stefan Kojić

Goran Vesić se nije pojavio na suđenju, koje se nastavlja krajem januara.

Naime, Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je, kako navodi, Božović "javno uvredio, ostramotio i ocrnio" kada je izjavio da je veoma važno da gradska vlast objasni šta se dešava sa budžetom za 2018. godinu i da "očekuje da tužilaštvo Sinišu Malog i Gorana Vesića, zajedno sa jelkom, pošalje da Novu godinu slave u Centralnom zatvoru".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.