POLICIJA OTKRILA PRAVU ISTINU O SLUČAJU PEDOFILA IZ KRUŠEVCA: Mnoge će ovo baš IZNENADITI!
Foto: Filip Plavčić, Dragan Udovičić, Printscreen/facebook

strašno

POLICIJA OTKRILA PRAVU ISTINU O SLUČAJU PEDOFILA IZ KRUŠEVCA: Mnoge će ovo baš IZNENADITI!

Marko R. je juče uhapšen

Objavljeno: 11:16h

Slučaj pedofila Marka R. iz Kruševca koji je slao stravične poruke preko Fejsbuka jednoj majci i tražio da fotografiše svoju bebu golu i pošalje mu slike, zaprepastio je javnost. On je juče uhapšen, a ovim povom javnosti se obratio Miljan Petrović, načelnik Policijske uprave u Kruševcu.

Petrović je rekao da su apsolutno netačne tvrdnje da policija u Kruševcu nije reagovala povodom prijave koju je njihova sugrađanka podnela 28. septembra u vezi sa porukama pedofilskog sadržaja na društvenoj mreži "Fejsbuk".

- Želim najpre da podsetim javnost da je u Srbiji od 2013. godine na snazi tužilačka istraga, te da policija sve mere i radnje sprovodi isključivo po nalogu tužilaštva, odnosno da je za svaku od njih neophodan nalog tužioca. Otuda su i u ovom slučaju policijski službenici odmah po prijemu prijave usmenim putem obavestili nadležnog zamenika tužioca koji je naložio da mu se dostavi prijava, što smo i učinili. Policija je prijavu dostavila Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu, a dežurni tužilac se izjasnio da će navedeni predmet proslediti na rad Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala. O daljem toku slučaja, odnosno o hapšenju osumnjičenog M.R. po nalogu pomenutog tužilaštva u Beogradu javnost je informisana - rekao je Petrović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.