MONSTRUOZNE REČI NA RAČUN MALOG DUKIJA KRUŽE INTERNETOM: Ima li ovaj čovek dušu?! (FOTO)
Foto: Budi human

stravično

MONSTRUOZNE REČI NA RAČUN MALOG DUKIJA KRUŽE INTERNETOM: Ima li ovaj čovek dušu?! (FOTO)

Da među nama uvek postoje neki koji su spremni da na najbrutalniji mogući način iskoriste tuđu nesreću, nažalost, osvedočili smo se bezbroj puta

Objavljeno: 21:53h

Mali Dušan Todorović (4) čija je borba za život podigla čitavu Srbiju na noge, preminuo je u bolnici u Barseloni.

Bolest, ali i borbenost ovog dečaka ujedinla je celu Srbiju, što moramo priznati nije čest slučaj, u prikupljanju novca za odlazak u Barselonu kako bi se mali Duki izborio sa karcinomom. No, ta borba je izgubljena.

Da među nama uvek postoje neki koji su spremni da na najbrutalniji mogući način iskoriste tuđu nesreću, nažalost, osvedočili smo se bezbroj puta.

Tako se na društvenim mrežama pojavilo nekoliko rečenica koje mogu da budu plod nekog potpuno bezosećajnog srca i sumanute glave.

- Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove? - Jer udara glavom o sanduk! - reči su jednog korisnika Fejsbuka, koje su razočarale mnoge, napale svaku veru u ljude i ljudskost, ali i zaprepastile sve ljude koji ovo pročitali.

foto: Printscreen/Facebook

No, ovaj čovek se ni tu nije zaustavio nego je nastavio sa brutalnim rečima od kojih se "prevrće utroba" i ledi krv u žilama. Samo jedna pomisao je u glavi - "Ovo je monstruozno"!

foto: Printscreen/Facebook

O tome da su svi zgroženi i potreseni, puni besa i negativnosti prema autoru ovih postova na Fejsbuku govore komentari:

"Ti si bolestan u mozak!"

"Udarao ti u sanduk glavom majmune jedan i cela tvoja porodica, kako te nije sramota! Treba prijaviti policiji! Bolesniku bolesni! Treba te ubiti!"

"Ne zaslužujes nista, gorećeš u paklu....."

"Kako te nije sramota da se tako igraš sa nečijom smrću, dabogda te snašlo duplo gore i tvoje najmilije!"

"Mnogo smešno, dabogda te prebili do smrti!"

Ovo su samo neki od komentara upućeni ovom čoveku.

Za sada nije poznato koja osoba stoji iza ovog profila, jedino što se zna jeste da se potpisuje kao Armagedon Motokultivator Wajtt.

Ovom događaju predhodilo je nešto podjednako užasno.

Na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, učesnik rijalitija "Zadruga" Bojan Gaćeša se na zaprepašćenje mnogih našalio na račun devojčice Milice Rakić koja je 1999. godine stradala tokom NATO bombardovanja, na šta su svi odmah burno odreagovali.

- Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda! - ispričao je Gaćeša i istog trentutka ga je "ratstrgla" Srbija i za veoma kratko vreme postao najomraženija osoba u našoj zemlji. Nekolko momenata kasnije, Gaćeša je diskvalifikovan iz rijalitija koji je zbog toga plakao, jecao i ridao na vratima.

Podsetimo, Dušan Todorović rođen je 21.06.2014. godine u Beogradu.

Prvi simptomi bolesti su uočeni krajem 2016. godine, kad je analizom krvne slike primećen pad hemoglobina. Pedijatar u Domu zdravlja u Svilajncu je napipao u trbuhu deteta strano telo, nakon čega je dao uput u Beograd. Prilikom kasnijih analiza, Dušanu je dijagnostifikovan tumor – neoblasma.

Nakon izvršene biopsije, pristupilo se hemoterapiji u Beogradu, koja je rezultirala smanjenjem tumora do operativne veličine.

Prva operativna intervencija je realizovana u eksperimentalnoj klinici "Sent Jude" u Memfisu (SAD). Posle operacije, postupak lečenja se nastavio u Srbiji, gde je urađena transplantacija koštane srži na Institutu za majku i dete u Beogradu i sprovedene hemoterapije, posle čega je otišao u Barselonu, ali je u bolnici nažalost preminuo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.