ARSENOVIĆ OSUMNJIČEN ZA NAPAD NA CECINU VILU: Suđeno mu za ubistvo u pokušaju, a DOSIJE je imao već sa 14 godina
Foto: MUP Srbija

poznati napadači

ARSENOVIĆ OSUMNJIČEN ZA NAPAD NA CECINU VILU: Suđeno mu za ubistvo u pokušaju, a DOSIJE je imao već sa 14 godina

Arsenović je inače hapšen zbog pokušaja ubistva Nikole Vavića januara 2017.

Objavljeno:

Nemanja Arsenović (32) zvani Arsa, osumnjičen je da je zajedno sa Senadom Mahmutijem (30) u nedelju više puta udarao kolima u kuću pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Arsenović je inače hapšen zbog pokušaja ubistva Nikole Vavića januara 2017. godine, kada je Vavić upucan u noge ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama.

Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, iste noći, ubrzo nakon pucnjave, uhapšeni su Lazar Vukićević i Nemanja Arsenović Arsa.

Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i pucnjave. Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima.

Inače, to nije jedino krivično delo koje mu se stavljalo na teret. Dosije mu je otvoren kada je imao samo 14 godina, a za šest godina, dobio je čak 14 krivičnih prijava, zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Arsenoviću je, naime, suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanje njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona "Marakana".

On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, ali je na ponovljenom suđenju oslobođen krivice.

Prema optužnici, motiv ubistva bio je sukob u vezi sa beogradskim tržištem narkotika. Arsenović je hapšen i sa Ivanom Bogdanovim, takođe vođom izvesne Zvezdine navijačke grupe, zbog nasilja na fudbalskim utakmicama. Za to delo, međutim, nije osuđen.

Ceca za Kurir: Ovo nije Divlji zapad nego Beograd

Svetlana Ceca Ražnatović za Kurir je odmah posle informacije o identifikovanim napadačima rekla da da joj oni nisu poznati, i da očekuje da će brzo biti privedeni pravdi.

- Ne znam ko su ti ljudi, drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao, i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad.

Podsetimo, počinioci raspoređeni u tri automobila, jedan karavan i dva „mini-kupera“, u cik zore, oko 6.45 u nedelju, naizmenično su udarali u kapiju pevačicine vile. To je sve trajalo oko dvadesetak minuta, nakon čega su glavom bez obzira pobegli u nepoznatom pravcu. Na sreću, niko nije povređen. Napravljena je materijalna šteta na kući, a kamere su sve snimile.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.