U SLUČAJU PLJAČKE POPOVIĆEVE VILE SVEDOČIO I SIN DIREKTORA GRANDA: Nisam zaključao vrata na izlasku!
Foto: Damir Dervišagić

novi detalji

U SLUČAJU PLJAČKE POPOVIĆEVE VILE SVEDOČIO I SIN DIREKTORA GRANDA: Nisam zaključao vrata na izlasku!

Suzanin sin Danijel i Sašina i njena ćerka Aleksandra saslušani su juče u Trećem osnovnom tužilaštvu

Objavljeno:

U nastavku istrage protiv Vojislava Stojičića, osumnjičenog da je u martu opljačkao kuću vlasnika "Grand produkcije", svedočila su deca Saše i Suzane Popović.

Suzanin sin Danijel i Sašina i njena ćerka Aleksandra saslušani su juče u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Kako saznajemo, Suzanin sin ispričao je da je tog dana, kada je njihova porodična kuća na Bežanijskoj kosi obijena i iz nje ukraden nakit i satovi vredni oko 100.000 evra, išao na posao kao i svakog drugog dana.

On je objasnio da se nikome nije javio da izlazi iz kuće, jer ide svakodnevno na posao.

Suzanin sin pojasnio je i da kuću uvek zaključa onaj ko poslednji iz nje izađe, kao i da se kapija automatski zaključava i da ne može bez ključa da se uđe.

Taj detalj o kapiji pre nekoliko dana rekao je u tužilaštvu i pevač Dejan Ćirković Ćira.

Podsetimo, pre pet dana svedočila je Popovićeva pomoćnica i kućni prijatelj, pevač Dejan Ćirković Ćira, koji su tog 8. marta bili u kući Popovića.

Ćirković je objasnio da je te večeri oko 19.30 sati krenuo na koncert Saše

Matića sa suprugom i ćerkom, kao i da je sa sobom poneo ključ koji inače nosi kada boravi kod svog dugogodišnjeg prijatelja. Pevač je u tužilaštvu rekao da on ulazna vrata nije zaključao, jer je mislio da su na spratu deca Saše i Suzane, Danijel i Aleksandra.

Međutim, kako je ispričao, tokom održavanja koncerta Suzana ga je pozvala i rekla mu šta se dogodilo, a tek kada se vratio do kuće Popovića shvatio je da Danijel i Aleksandra nisu bili kod kuće. Kućna pomoćnica porodice Popović svedočila je istog dana kad i Ćira. Ona je rekla da je iz kuće pevača otišla oko 18 sati, kada je završila posao, a da je u njoj ostao Dejan Ćirković.

Popović i Suzana svedočili su početkom septembra, a u međuvremenu vlasnik "Granda" tužilaštvu je dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra.

Vojislav Stojičić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, uhapšen je 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo. Inače, tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Stojičića kojom ga tereti za krivično delo teška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.