STRAVIČNA SITUACIJA U ŽARKOVU: Ćelavi muškarac pokušao da uvuče devojčicu u svoj crni kombi!
Foto: GOOGLE MAPS / SCREENSHOT

užas

STRAVIČNA SITUACIJA U ŽARKOVU: Ćelavi muškarac pokušao da uvuče devojčicu u svoj crni kombi!

Mame i tate đaka pozvani su u školu kako bi bili upoznati sa ovom opasnošću

Objavljeno: 18:30h

Učenica petog razreda Osnovne škole "Ljuba Nenadović" iz Žarkova zamalo je oteta na putu od od kuće do škole, a zbog ovog nemilog događaja u školi je zavladalo vanredno stanje.

Pored nje se zaustavio crni kombi koji je, pričaju svedoci, vozio ćelavi muškarac koji je pokušao devojčicu da uvuče u vozilo, ali je ona, na sreću, uspela da pobegne.

Mame i tate đaka pozvani su u školu kako bi bili upoznati sa ovom opasnošću i kako bi se preduzele sve preventivne mere da se ovako nešto više nikada ne ponovi.

- Od učiteljice smo dobili sve informacije, u školi je bila i policija. Savetovali su nam da dovodimo i odvodimo decu, jer su slični incidenti zabeleženi i u obližnjim školama - rekao je jedan od roditelja.

Obaveštenje koje je potom izdato pronelo se kao upozorenje i društvenim mrežama.

U dopisu koji su dobili roditelji stoji: "Poštovani roditelji, povodom skorašnjeg događaja koji nas je sve zabrinuo, a desio se na putu od škole do kuće, u naselju Cerak, želimo da vas informišemo o tome da je naša škola preduzela sledeće mere pojačane bezbednosti:

- Zaključavaju se svi ulazi u školu, izuzev centralnog ulaza, na kojem će, pre i posle nastave i tokom odmora stajati čuvar.

- O događaju je obaveštena policija koja preduzima mere iz svoje nadležnosti.

- S obzirom na to da škola ne može odgovarati za događaje van školskog dvorišta, na putu od kuće do škole i obrnuto, molimo vas da obratite pažnju na bezbednost učenika (mlađe možete dovoditi i odvoditi iz škole, a starije savetovati da idu u grupama i ne razgovaraju sa nepoznatima)".

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.