SAMO DA NE BUDE DA SAM PLATILA NEKOG DA SE ZAKUCA U CECINU KUĆU: Šta je to napisala Snežana Divac?!
Foto: Dragana Udovičić

O ČEMU JE OVDE REČ?

SAMO DA NE BUDE DA SAM PLATILA NEKOG DA SE ZAKUCA U CECINU KUĆU: Šta je to napisala Snežana Divac?!

Supruga proslavljenog košarkaša se dva puta oglasila od jutros na ovoj društvenoj mreži

Objavljeno:

Supruga Vlade Divca Snežana Ana Divac osvrnula se na jučerašnji upad u kuću folk pevačice Svetlane Ražnatović Cece, kojoj su, za sada nepoznate osobe mini kuperom i jednim karavanom probile ogradu, i ostavila snažnu poruku na Tviteru.

Aludirajući na slučaj "kantrimen", saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao Luka Jovanović na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine sa kojim se ona dovodila u vezu, supruga proslavljenog košarkaša sada je napisala da je neće valjda "istraživački novinari" dovesti u vezu i sa ovim upadom.

A onda se nadovezala.

- Mislim ima tu elemenata. Opet sam pobegla za Ameriku, hvalila Karleušin koncert, i Vladi povišen pritisak - napisala je ona na Tviteru.

Spekulisalo se tada da je "kantrimen" koji je udario Luku, a koji policija nikada nije našla, zapravo pripadao porodici Divac. Snežana se nakon nesreće sama obratila Lukinim roditeljima, koje do tada nije poznavala, rekavši kako je Luku sanjala tri puta. Izvesnu sumnju pobudila je i činjenica da je Vladi Divcu, kako su tada pisali mediji, pukao čir u noći Lukine pogibije. Ipak svaku implikaciju da je umešana u ovu tragediju ona je kategorički odbila. Nakon pogibije, odselila se u Ameriku.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Jadranka Joksimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.