DARKU KOSTIĆU JE TOKOM SEKSA PUKAO KONDOM, MOMAK GA MOLIO DA PRESTANE! Još jedan mladić prijavio silovanje
Foto: Vladimir Sporčić

OVO JE AGONIJA

DARKU KOSTIĆU JE TOKOM SEKSA PUKAO KONDOM, MOMAK GA MOLIO DA PRESTANE! Još jedan mladić prijavio silovanje

Dečko je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Patrola utvrdila da nema elemenata krivičnog dela

Objavljeno: 10:41h

Poznati modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u centru seksualnog skandala, ovoga puta jer ga je dečko s kojim je imao polni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje.

Kako prenosi Kurur, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seks s kreatorom.

- Mladić je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Policija je došla kod njih i ustanovila da su oni imali seks, pa je tokom tog čina Kostiću pukao kondom. Mladić se posle toga iznervirao i uplašio, pa je zamolio Kostića da prestane, ali on to nije hteo, već je ejakulirao bez kondoma - kaže izvor Kurira.

Sagovornik ovog lista dodaje da se situacija ipak ubrzo smirila, jer je mladić policajcima kazao da ih je zvao u afektu pošto se uplašio da ga Kostić ne zarazi.

- Policija je na licu mesta zaključila da je seks bio dobrovoljan i da muškarac s kojim je Kostić bio nije maloletan, pa nema elemenata krivičnog dela i zato Kostića neće teretiti ni za šta, odnosno protiv njega neće biti podneta nikakva krivična prijava - kaže izvor.

Podsetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim se tereti za polno uznemiravanje pomenutog maloletnika, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Darku Kostiću zakazan je za 11. oktobar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.