MUP JE U SREMSKOJ MITROVICI ZAPLENIO BRDA STVARI: Pored DROGE, našli su nešto još INTERESANTNIJE!
Foto: MUP Srbije, Ilustracija

otkrivena laboratorija

MUP JE U SREMSKOJ MITROVICI ZAPLENIO BRDA STVARI: Pored DROGE, našli su nešto još INTERESANTNIJE!

Laboratorija sa 256 biljaka indijske konoplje, kompletna oprema i manja količina marihuane pronađeni su u kući uhapšenog N.B. (52) iz Nove Pazove, piše u saopštenju policije

Objavljeno:

Policija u Sremskoj Mitrovici otkrila je laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kod osumnjičenih su pronađeni i heroin, kokain, veće količine novca i automatska puška sa municijom.

Laboratorija sa 256 biljaka indijske konoplje, kompletna oprema i manja količina marihuane pronađeni su u kući uhapšenog N.B. (52) iz Nove Pazove, piše u saopštenju policije. Tom prilikom zaplenjena je automatska puška i velika količina različite municije pa će se on, osim za drogu, teretiti i za nedozvoljeno držanje oružja, navodi MUP.

Policija je u kući i automobilu osumnjičenog B.H. (55) u Novoj Pazovi pronašla nešto više od 200 grama heroina, malu količinu kokaina i 40.000 dinara za koje se sumnja da je zaradio prodajom narkotika.

Od trećeg osumnjičenog D.R. (45) somborska policija oduzela je 238.800 dinara, 600 evra i 2.960 kuna za koje se takođe sumnja da su stečeni prodajom droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti ispitani u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Espreso.co.rs / Krik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.