MOJA ISIDORA (12) OTIŠLA JE U ŠKOLU U NOVIM PATIKAMA, A SADA JE NEMA! Pretužna ispovest oca čije je dete poginulo
Foto: Nebojša Mandić

TUGA

MOJA ISIDORA (12) OTIŠLA JE U ŠKOLU U NOVIM PATIKAMA, A SADA JE NEMA! Pretužna ispovest oca čije je dete poginulo

Svaka reč boli...

Objavljeno: 07:49h

"Meni ništa nije bitno, nje nema. Ako imate decu, volite ih, čuvajte, ljubite, uživajte u svakom trenutku. Otišla je srećna i nasmejana u školu, u novim patikama - i nije se vratila kući. Ako ih imate, idite kući, zagrlite ih i poljubite. I zahvaljujte se bogu svakog dana što su sa vama".

Skrhan bolom, jedva je govorio Ivan Vučković, otac devojčice Isidore Vučković (12) koja je, vraćajući se iz škole, tragično nastradala u ponedeljak pod točkovima automobila koji je nekontrolisano išao nizbrdicom jer nije bila povučena ručna kočnica.

Dan nakon tragedije, u kući nastradale devojčice tuga, muk i neverica da je više nema…

- Nema reči. Gde god pogledaš, vidiš je kako pije vodu, kako piše domaći. Pogledaš bicikl, vidiš je kako je učila da vozi bicikl, kako ti maše, smeje se i slike ti same prolaze. Idite kući, zagrlite svoju decu, ljubite ih, mazite, najviše na svetu ih volite i nikad nemojte ni za čim da žalite. Samo zahvaljujte svako jutro bogu što su sa vama. I ništa više ne mogu da kažem - kaže Ivan.

Tragedija se desila u Požarevačkoj ulici, kojom se devojčica vraćala svakog dana iz OŠ "Ivo Andrić", gde je pohađala šesti razred, na svega 100 metara od kuće u kojoj živi.

Isidora je sahranjena na lokalnom groblju u Donjem Komrenu.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.