MILICA (9) JE DOBILA TEMPERATURU! 12 sati kasnije je UMRLA, a onda je otkriveno u KAKVIM SU USLOVIMA ŽIVELI
Foto: Pixabay

TUGA DO NEBA

MILICA (9) JE DOBILA TEMPERATURU! 12 sati kasnije je UMRLA, a onda je otkriveno u KAKVIM SU USLOVIMA ŽIVELI

Detalji tragedije u Beloj Crkvi

Objavljeno:

Devojčica Milica B. (9) iz Kajtasova kod Bele Crkve preminula je u vršačkoj bolnici 23. septembra najverovatnije usled trovanja, a u naredna dva dana dvojica njene braće su sa sličnim simptomima dovedena lekarima! Dečaci su u međuvremenu, u teškom stanju, prebačeni u beogradsku Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, a naložena je obdukcija tela njihove sestre kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih istrazi, porodica nesrećne devojčice pored nje ima još šestoro dece i svi žive u teškoj bedi. Nakon što je Milica preminula, epidemiolozi su izašli na teren i posetili dom ove porodice u selu Kajtasovo - i ostali šokirani onim što su videli.

- Uslovi u kojima žive su jezivi, deca su neuhranjena i zapuštena - rekao nam je izvor blizak istrazi. - Nemaju osnovne uslove za život, čak ni septičku jamu. Životni prostor dele sa domaćim životinjama, a sumnja se da su baš od njih "zakačili" neku zarazu.

Kada je Milica stigla u bolnicu, kako kaže naš izvor, bila je u "jezivo lošem stanju".

- Lekari nisu mogli da joj pomognu, ali dečaci su nešto bolje - nastavlja naš sagovornik. - Ipak, veliki je problem što su neuhranjeni i vrlo lošeg opšteg zdravlja. Zbog toga se istovremeno leči trovanje i lekari pokušavaju da im poprave celokupnu zdravstvenu sliku.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.