UDARAO MAJKU ŠTAPOM, PA DOKRAJČIO SEKIROM: Ubica iz Boleča ispričao ženi sve detalje krvavog zločina!
Foto: Privatna arhiva

užas!

UDARAO MAJKU ŠTAPOM, PA DOKRAJČIO SEKIROM: Ubica iz Boleča ispričao ženi sve detalje krvavog zločina!

Policija je pretresla stan u kojem je Ljubiša živeo sa svojom majkom

Objavljeno:

Ljubiša Marković (59) ubio je svoju majku Dobrinku Marković (78) brutalnim udarcima njenim štapom i sekirom!

Marković je u nedelju oko pet sati ujutru ubio svoju majku u prizemlju kuće u Ulici četvrtog jula u Boleču. Kako nam je ispričala Snežana Marković, Ljubišina žena, koja živi na spratu iznad sa decom, on je sam ujutru došao na njihova vrata i rekao šta je uradio.

Nakon toga je sačekao policiju i mirno se predao.

Snežana i njena ćerka sišle su da vide šta je sa staricom i tada su zatekle užasnu scenu. Pored kreveta bake Dobrinke, na tepihu gde je pala, ostala je velika lokva krvi.

- Štap koji je koristila i koji joj je bio pored kreveta bio je polomljen napola. Verovatno ju je udarao prvo štapom, pa kad je video da sa njime ne može da je ubije, uzeo je sekiru - rekla je Snežana.

Ona je dodala da je nakon zločina potražila njegove lekove, antidepresive koje je pio godinama, i da nije mogla da ih nađe.

- Pored kreveta sam tražila njegove lekove, ali njih nije bilo. Tamo su umesto njih stajali čekić i šrafciger - rekao je on.

Inače, Ljubiša je počeo da imam problem sa lakoholom pre 18 godina, kada je i dobio da pije antidepresive.

Međutim, i pored toga sa alkoholom nije prestao.

Snežanina i Ljubišina starija ćerka, koja živi u Obrenovcu, saznala je od rodbine šta se dogodilo.

- Probudila sam se oko osam ujutru i videla propuštene pozive. Pozvala sam prijateljicu koja me je zvala, a ona me je pitala: "Šta se to desilo, koga je Ljubiša ubio?" Počela sam da zovem brata i majku, međutim oni mi se nisu javili. Svašta mi je prolazilo kroz glavu dok sam dolazila kod njih... - govori Snežanina ćerka.

Njoj je laknulo kada je u dvorištu kuće videla svoju majku Snežanu i brata... U dvorištu je bila i policija koja je došla po Ljubišu.

POlicija je pretresla stan u kojem je Ljubiša živeo sa svojom majkom. Kako saznajemo, njemu je pripao pištolj nakon smrti njegovog oca, međutim, pištolj nisu našli.

Markoviću je danas određen pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.