LEGIJIN STRIC OTKRIO DETALJE SUSRETA GOLUBOVIĆA I ULEMEKA: Kristijan bio RANJEN! (VIDEO)
Foto: dragan kadić

anegdota

LEGIJIN STRIC OTKRIO DETALJE SUSRETA GOLUBOVIĆA I ULEMEKA: Kristijan bio RANJEN! (VIDEO)

On je ispričao kakav je u stvari čovek koji je osuđeni diler droge

Objavljeno: 10:12h

Stric Milorada Ulemeka Legije, Mihajlo Ulemek prisetio se anegdote iz svog života o susretu sa kriminalcem Kristijanom Golubovićem.

Naime, on je ispričao kako je nakon ranjavanja Kristijana Golubovića trebalo sa njim da se susretne i kakav je u stvari čovek ovaj osuđeni diler droge.

Sve je počelo pozivom koji je Ulemeku uputio Golubović prilikom kog su se dogovorili o mestu susreta. Kako navodi Ulemek, Kristijan je od njega tražio da dođe na Novi Beograd i da se nađe sa njegovim saradnikom, koji će ga čekati ispred jednog solitera u blizini Gazele, jer mu je Legijin stric potreban i moraju da razgovaraju.

- Trebaš mi nešto, kaže on meni. Doći ću, daj mi tačnu adresu. I da on meni, i kao čekaće te moj momak pred zgradom – kaže Ulemek i dodaje da je tad već shvatio da nikako nema sreće tog dana, jer je tada u gradu bilo restrikcija struje i ništa se u gradu nije videlo.

U to vreme bila neka restrikcija i ja potrefim kad nema struje. Ajde, ja tamo pred zgradu, momak me sačeka. Jeste li vi pukovnik? Jesam. Ajde sa mnom. I ja idem, prvi sprat, drugi treći, i on kaže izvinite nema struje, ja polako...Posle četvrtog počeo ja da crkavam – priča Ulemek.

Kako objašnjava, u tom trenutku počeo je da gubi kompresiju, jer je evidentno debeo i da mu je već kod sedmog sprata bilo dosta penjanja.

- Zemljače, dokle mi idemo? Pa kaže, sedamnaesti sprat. Molim? Sedamnaesti. Sedamnaesti, pa ko će se popeti na sedamnaesti sprat, sedamnaest ti mami je*em! Pa jel nije mogao naći bliže! - odbrusio je tada Ulemek spoljnom momku iz Kristijanovog klana.

Kako navodi jedva se dovukao do odredišta, slikovito objašnjavajući da je scena bila kao iz crtanog filma.

Uspem ja da dođem na 17.sprat. Ovaj zvoni, on otvara vrata, ja se nagao na ragastol, samo što ne krepam. Ne mogu da pričam uopšte, ja duvam, a on (Kristijan) se smeje kao lud! Šta se smeješ, idiote!? - rekao je tada pukovnik Ulemek Kristijanu Goluboviću.

Usledio je neočekivani odgovor Kristijana Golubovića, koji je promenio mišljenje Mihajla Ulemeka o ovom čoveku.

- Pa pukovniče, ja sam prekjuče ranjen. Prostrelna rana, nije ništa oštećeno, ali je metak proleteo kroz nogu. Ja sam noćas četiri puta trčao gore-dole - rekao je tada Golubović.

- To je životinja! Taj čovek je pun energije, pun snage, to je životinja! A ja njemu jedino zameram što laže, inače ovako on je čovek pun elana, snage, pun života u sebi – zaključio je Ulemek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.