UKRADEN AUTOMOBIL, KRAVE I TELAD: Srbi na Kosovu OPET META PLJAČKAŠA
Foto: Dragan Kadić

strašno

UKRADEN AUTOMOBIL, KRAVE I TELAD: Srbi na Kosovu OPET META PLJAČKAŠA

Stanovnici Velike Hoče veoma su uznemireni I zabrinuti za svoju i bezbednost svoje imovine

Objavljeno: 12:04h

Srbi iz Velike Hodče, na Kosovu i Metohiji bili su noćas meta pljačkaša, kada je Stanoju Miciću ukraden automobil, a porodici Čukarić krave i telad, javio je Radio Most.

Stanovnici Velike Hoče veoma su uznemireni I zabrinuti za svoju i bezbednost svoje imovine.

Slučaj je prijavljen KPS -u, policajci su od jutros u selu i vrše uviđaj.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju danas je najoštrije osudila sve učestalije napade na imovinu Srba u našoj južnoj pokrajini i istakla uverenje da ovde nije reč o običnim krađama već o širem nastojanju da se naš narod zastraši.

Srbi iz Velike Hoče, na Kosovu i Metohiji, bili su noćas meta pljačkaša, kada je Stanoju Miciću ukraden automobil, a porodici Čukarić krave i telad.

Organizatori te kampanje, saopštila je Kancelarijha za KiM, žele očito da na ovaj način izvrše i pritisak na Beograd, poručujući da su Srbi u enklavama južno od Ibra njihovi taoci.

Srbima koji žive južno od Ibra poručujemo da će Srbija učiniti sve da im pomogne u ovim teškim danima i apelujemo na njih da izdrže i da ne nasedaju na provokacije, navedeno je u saopštenju.

Srbija će, svesna težine položaja naših sunarodnika južno od Ibra, nadoknaditi štetu onima koji su se našli na meti pljačkaša, navela je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.