HOROR NA AUTOPUTU KOD NIŠA: Auto se prevrnuo na krov, žena na APARATIMA u bolnici!
Foto: Nebojša Mandić

stravičan udes

HOROR NA AUTOPUTU KOD NIŠA: Auto se prevrnuo na krov, žena na APARATIMA u bolnici!

Hitna pomoć preuzela je povređenu ženu u teškom stanju

Objavljeno: 22:44h

Žena od oko 60 godina iz okoline Kruševca teško je povređena je večeras oko 19.10 sati u udesu na auto putu Beograd – Niš, nedaleko od "Naisa", nakon što je sa kolovoza sleteo i prevrnuo se automobil marke "pežo 306" beogradskih registarskih oznaka u kojem se prevozila. Udes se desio u visini benzinske pumpe kod "Naisa", a automobil je zatečen prevrnut na krov u kanalu pored puta.

Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, "pežo" se kretao iz pravca Niša ka Beogradu, kada ga je u sustizanju, nedaleko od isključenja za motel "Nais otpozadi udario "mercedes" nemačkih registarskih oznaka u kojem su se nalazili bugarski državljani. Nakon udarca, "pežo" je sleteo sa kolovoza u kanal pored puta i prevrnuo se na krov.

Hitna pomoć preuzela je povređenu ženu u teškom stanju koja se, prema rečima očevidaca, nalazila na mestu suvozača i prevezla je do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu.

- Naš lekar je sve vreme radio reanimaciju, od preuzimanja pacijenta iz automobila do Urgentnog centra gde je priključena na aparate za održavanje života jer se nalazi u teškom stanju - kažu u Hitnoj pomoći.

Sa povređenom ženom je prevezena još jedna žena iz okoline Kruševca koja je bila u automobilu, kojoj prema prvim informacijama nije ukazivana pomoć već je pošla kao pratilac.

Kako je potvrđeno u Kliničkom centru u Nišu, povređena žena je iz reanimacije Urgentnog centra prebačena na Kliniku za anesteziju gde se nalazi u intenzivnoj nezi.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.