IZA MENE SU NAJDUŽI SATI... Otac dečaka koji se bacio sa solitera otvorio dušu!
Foto: Kurir/S.U.

užas u kikindi

IZA MENE SU NAJDUŽI SATI... Otac dečaka koji se bacio sa solitera otvorio dušu!

Nadlački kaže da je sina video samo kroz staklo u bolnici, pošto se nalazi na intenzivnoj nezi

Objavljeno:

Vojislav Nadlački iz Kikinde, otac M. N. (15), koji je u nedelju uveče skočio sa vrha devetospratne zgrade u Kikindi i čudom ostao živ, kaže za Kurir da se njegov sin uspešno oporavlja na Dečjoj klinici u Novom Sadu.

Nadlački kaže da je sina video samo kroz staklo u bolnici, pošto se nalazi na intenzivnoj nezi, a da će moći da ga obiđe tek u četvrtak.

- Jedva čekam da ga vidim. Moja bivša supruga razgovarala je sa njim. Obradovao se kad je video majku i zaplakao je. Rekao je da je puno voli i da ga ne boli previše kad pomeri povređenu ruku i nogu. Iza mene su najduži i najneizvesniji sati otkako je sin skočio sa 30 metara visine - kaže Vojislav i dodaje da je skoku M.N. prethodio raskid sa devojkom.

Zgrada u Kikindi
Zgrada u Kikindi foto: Kurir/S.U.

- Rekao mi je da su se razišli zbog nekih nesuglasica. Zatim je otišao da prošeta kako bi razbistrio glavu. Potom je telefonom pozvao brata od tetke i rekao: "Skočiću, misliš da neću skočiti?", a potom se prekinula veza - kaže otac i dodaje da je M. N. jako emotivan, te da je pokušavao da mu objasni da raskid sa devojkom nije smak sveta, ali da on to nije mogao da shvati.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.