Srpski diler uhapšen pored gole klinke od 14 godina dok je prodavao heroin mladiću (19)!

kuda ide ovaj svet

Srpski diler uhapšen pored gole klinke od 14 godina dok je prodavao heroin mladiću (19)!

Dileru, koji ima 22 godine, ovo je već treće hapšenje zbog trgovine drogom koju je nastavio i dok nosi "nanogicu" na izdražavanju kazne kućnog zatvora
Objavljeno: 10:00h

N.J. (22) uhapšen je zbog prodaje droge u njegovoj kući, a u trenutku hapšenja ovog, već ranije osuđivanog dilera, pored njega se nalazila gola četrnaestogodišnja devojčica. Policija je N. J. koji se upravo nalazi na izdržavanju desetomesečne kazne kućnog zatvora sa "nanogicom" zbog posedovanja droge, uhapsila u trenutku dok je heroin prodavao devetnaestogodišnjem mladiću F. M. iz Valjeva.

Policajci su, kako kaže izvor blizak istrazi, bili šokirani kada su pored N.J. u njegovom krevetu zatekli i golu devojčicu koja je imala 14 godina, a koja se u trenutku njihovog upada u dilerovu kuću samo ogrnula posteljinom. N.J. je od 2012. godine ovo treće hapšenje zbog trgovine drogom koju je nastavio i dok nosi "nanogicu" na izdražavanju kazne kućnog zatvora. On će, uz krivičnu prijavu i opis slučaja da je zatečen sa maloletnom devojčicom, biti predat višem tužilaštvu. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.