GORAN (40) JE UMRO JER MU JE 90 ODSTO TELA BILO U OPEKOTINA! Preminuo muškarac povređen u stravičnoj eksploziji u Novom Sadu
Foto: Zorana Jevtić

horor!

GORAN (40) JE UMRO JER MU JE 90 ODSTO TELA BILO U OPEKOTINA! Preminuo muškarac povređen u stravičnoj eksploziji u Novom Sadu

I pored velikog truda lekara da mu spasu život Goran je podlegao ranama zadobijenim tokom požara jer mu je preko 90 odsto tela bilo u opekotinama

Objavljeno:

Goran Šolaja (40) koji je povređen prilikom stravične eksplozije koja se dogodila u noći između ponedeljka i utorka u ulici Petra Drapšina broj 49 u Novom Sadu preminuo je noćas u Urgentnom centru, Kliničkog centra Vojvodine.

I pored velikog truda lekara da mu spasu život Goran je podlegao ranama zadobijenim tokom požara jer mu je preko 90 odsto tela bilo u opekotinama.

Šolajina supruga Andrijana Jozin (34) premeštena je na Odeljenje plastične hirurgije i dobrog je opšteg stanja. Ona je u požaru zadobila lakše povrede ruke u vidu opekotina.

Njihova trinaestogodišnja ćerka i dalje je u Dečijoj bolnici gde je dospela zbog prekomerne izloženosti dimu tokom požara.

Lekari kažu da je zadržana radi dalje dijagnostike te da je utvrđeno da je preživela psihičku, a ne fizičku traumu. Oni su pre deset dana došli kao podstanari u ovom stanu.

- Čuo sam da je plinska boca uzrok. Navodno, kako su rekli, on je doneo bocu, ne znamo zašto, jer to je bio namešten stan. Pretpostavlja se da je ventil bio odvrnut i da je gas curio po stanu, a oni nisu bili tu, a stan je bio zatvoren skroz. Kada su došli prvo je komšija ulazio, pa žena, a iza nje je bilo dete. Komšija kako je otključao vrata upalio je svetlo i istog momenta došlo je do eksplozije. To je najverovatnije od koncentracije i toplote gasa koji je iscurio čim se sijalica upalila i puklo sve - kaže jedan od komšija, dodajući da on ne zna ni odakle su došli, da zna samo da Goran radi u inostranstvu i da je dan-dva pre ove tragedije došao.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.