MLADI NIŠLIJA ŠETAO PO IVICI KROVA SA NAMEROM DA SKOČI! Ranom zorom usledila je nesvakidašnja drama
Foto: Google street view

sprečeno samoubistvo

MLADI NIŠLIJA ŠETAO PO IVICI KROVA SA NAMEROM DA SKOČI! Ranom zorom usledila je nesvakidašnja drama

Pretpostavlja se da je 25-gopdišnji mladić imao psihičkih problema

Objavljeno:

Niška policija u sredu ujutro sprečila je samoubistvo sugrađana starog oko 25 godina iz Ulice Jelke Radulović.

- Jutros oko 4,30 časova dobili smo dojavu da terasom poredične kuće šeta čovek s namerom da skoći i na lice mesta odmah je upućena patrola - potvrdili su u niškoj policiji.

Komšiluk na početku Ulice Jelke Radulović uznemirile su sirene Hitne pomoći, kola vatrogasaca-spasioca i policije.

- Trgao sam se iz sna u praskozoreje i iznendao videvši sva ta vozila i ljude, pomislio sam da je neko ubistvo ili eksplozija. Kada sam pogledao preko prozora ugledao sam mladića u pidžami kako nervozno šeta po terasi na krovu. Prilazio je ivici i gledao dole pa se povlačio. Očigledno je odmeravao da li da skoči. Video sam kad su ljudi u uniformama i lekar Hitne pomoći ušli u zgradu, a potom je počela drama - kaže komšija.

Drama u Ulici Jelke Radulović, naočigled prolaznika trajala je više od tri sata. Najpre je polcijski pregovarač uspeo posle skoro dvočasovnog razgovora da ubedi mladog čoveka da se vrati u zgradu, a potom su ga preuzeli lekari. Oko 8,00 časova kolima Hitne pomoći uz pratnju policije, nesrećni čovek je odveden u niški Zavod za mentalno zdravlje.

Veruje se da je čovek imao psihičke probleme i u trenutku slabosti razmišljao o očjaničkom koraku. Srećom,polcija je uspela da ga spreči u tome.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.