SA KAČKETOM NA GLAVI I CEGEROM U RUCI MU JE PRIŠLA I HLADNOKRVNO GA UPUCALA! Ovo je trenutak kada je Stojanka Coka Stojanović UBILA investitora Zorana (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

stravično

SA KAČKETOM NA GLAVI I CEGEROM U RUCI MU JE PRIŠLA I HLADNOKRVNO GA UPUCALA! Ovo je trenutak kada je Stojanka Coka Stojanović UBILA investitora Zorana (VIDEO)

Kriminolog je ocenio da je ona "ubica sa osmehom"

Objavljeno:

Zoran Trifunović (59) ubijen je je 2. avgusta ujutru na Zvezdari, u Bulevaru Kralja Aleksandra kod broja 356. Njega je hladokrvno upucala penzionerka Stojanka Coka Stojanović (70), koja se posle zločina mirno vratila u krevet?!

Ubistvo je snimljeno kamerama sa video-nadzora obližnjeg objekta.

foto: Printscreen/youtube
foto: Printscreen/youtube
foto: Printscreen/youtube

- Na snimku se vidi kako Stojanka sa kačketom na glavi i cegerom u ruci ide u susret investitoru Zoranu Trifunoviću. Prišli su jedno drugom i na snimku izgleda kao da su razmenili nekoliko reči. Onda je Stojanka gurnula ruku u ceger, izvadila pištolj i pucala investitoru u grudi. On je pao, a ona mu je pucala u stomak. Zatim mu je prišla još bliže i ispalila mu metak u glavu. Nakon toga je vratila pištolj u ceger i odšetala - navode mediji.

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da je Stojanka izvršila ubistvo kao profesionalac:

foto: Printscreen/youtube

- Kada ništa ne bi smo znali o ženi ubici, pomislili bi smo da se radi o profesinalcu koji se maskirao u žensko, jer je ona vrlo hladnokrvno prišla žrtvi i već sa prvim hicem ispod brade ga je najverovatnije usmrtila, što je i autopsija verovatno i pokazala, a ovo drugo se u žargonu zove overavanje. Ova žena se ponašala kao kad je domaćica krenunla u baštu da ubere par ruža ili neko drugo cveće, a ona je ubrala žrtvu.

Nikolić je ocenio da je to "ubica sa osmehom".

- Vrlo hladnokrve, vesele, nasmešene osobe, bolesnici koji drže nož u desnoj ruci iza leđa. Ovde se ne radi o nožu, već o pištolju u torbici koju je ta ženau godinama hladnohrvno izvukla. Jer ako neko kreće nekog da ubije ne može da bude ovako hladnokrvan kako ova žena ubica, a to ukazuje da postoji indikacija o psihičkom poremećaju, o nekoj vrsti šizoidnosti, ne znamm, ali to će eksperti da pokažu. - Vrlo hladnokrvno je otišla, kao da nije ubila čoveka, čujem na tv da je posle toga otišla kući i mirno spavala, čak je pred istražnim ogranima glumila da nije ništa čula - kaže Nikolić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.