JULIJANU (68) SU PRŽILI PEGLOM, NJENOM MUŽU SLOMILI JAGODIČNU KOST! Porodicu Obradović kod Aleksinca PLJAČKAŠI SU ZVERSKI MALTRETIRALI!
Foto: MARKO SMILJKOVIĆ

mučno i za čitati

JULIJANU (68) SU PRŽILI PEGLOM, NJENOM MUŽU SLOMILI JAGODIČNU KOST! Porodicu Obradović kod Aleksinca PLJAČKAŠI SU ZVERSKI MALTRETIRALI!


Njen sin Zoran smešten je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju zbog preloma jagodične kosti od, kako kaže, davljenja i maltretiranja

Objavljeno: 14.09.2018. 14:10h
  • 4

Četvoro člana porodice Obradović iz sela Mozgova kod Aleksinca pretrpelo je stravičnu torturu od lopova koji su im upali u kuću i odneli sve dragocenosti.

Miroslava Obradovića (68), njegovu suprugu Julijanu (68), sina Zorana (50) i unuka Aleksandra (19) mučki su vezala i isprebijala četvorica razbojnika, koja su upala u njihovu kuću selu Mozgovo kod Aleksinca i ukrala nešto novca i nakita u vrednosti od oko pola miliona dinara.

Zverstvo razbojnika najbolje se ogleda u tome što su baku Julijanu goreli svećom i peglom po telu da prizna gde su dragocenosti, a njenom sinu Zoranu polomili su jagodičnu kost.


- Miroslav i ja smo 20 godina radili u Švajcarskoj. Unucima smo kupovali narukvice, dukate, lančiće i sve smo to čuvali za njih. Otkad ih je majka pre sedam godina napustila, podredili smo život njima, zato smo i oklevali da kažemo gde je nakit. Probudile su nas ruke na ustima. Jedan je stajao pored mene, a drugi pored mog supruga. Govorili su nam da ćutimo i tražili su pare. Suprug je govorio da nemamo novac u kući, da je sve u banci, a onda su počeli da nas udaraju pesnicama. Krvnički su se ponašali prema nama - ispričala je Julijana.

foto: MARKO SMILJKOVIĆ

Ona kaže da je tada jedan razbojnik doveo i njihovog sina Zorana, koji je bio na spratu.


- Bio je krvav. Vilica i cela desna strana lica su mu bili otekli, krv je šikljala iz nje. Vezali su ga i spustili ispred nas. U tom trenutku je i naš unuk sišao sa sprata jer je čuo da se nešto dešava. Njega su jednom udarili i vezali. Jedan od njih uključio je peglu u struju i počeo da me prži njome po telu. Najpre mi je vrelu peglu stavio na ruku, zatim na nogu. Trpela sam misleći da će odustati. Kada su zapretili da će povrediti unuka, dala sam im sve zlato - kaže nesrećna žena.


Njen sin Zoran smešten je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju zbog preloma jagodične kosti od, kako kaže, davljenja i maltretiranja.

(Espreso.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media