POPILA SAM SAMO DVA PIVA! Žena koja je MUŽU RAZBILA GLAVU SEKIROM otvorila dušu u policiji
Foto: Kurir

HOROR!

POPILA SAM SAMO DVA PIVA! Žena koja je MUŽU RAZBILA GLAVU SEKIROM otvorila dušu u policiji

Udarac u slepoočnicu bio je fatalan po žrtvu

Objavljeno:

Udarci sekirom u predelu slepoočnice uzrok su smrti S. J, iz prigradskog naselja Majur kod Šapca, što je utvrđeno obdukcijom tela, saznaju "Novosti".

Kobne povrede od kojih je preminuo u Urgentnom centru šabačke Opšte bolnice nanela mu je, kako se sumnja, nevenčana supruga S. M. (55), u noći između utorka i srede.

Izvor, koji ne želi da ga pominjemo, ispričao je da je S. M, još dok je trajao uviđaj, policajcima rekla da je te večeri popila samo dva piva. Poverila se i da je često trpela batine i verbalno nasilje, ali se iz nekog razloga na saslušanju u Tužilaštvu ipak branila ćutanjem.

Zločin kakav odavno nije zabeležen u šabačkom kraju dogodio se u kući žrtve u Ulici kralja Milana u Majuru. Pretpostavlja se da su dugogodišnje svađe eskalirale, jer su i žrtva i počinilac bili alkoholisani, a nakon "krvavog pira" S. M. je otišla u spavaću sobu posinka i rekla: "Ja sam ga ubila".

Pevali, roštiljali i tukli se

Hitna pomoć brzo je stigla na lice mesta, ali čoveku nije bilo spasa. Među Majurcima se priča da su se nevenčani supružnici toliko često svađali da više niko na to nije ni obraćao pažnju. Policijske patrole dolazile bi po prijavi Slavice, ali bi se ovaj par ubrzo ponovo mirio, pa nastavljao dalje po starom. Pevali su, roštiljali, zajedno pili i tukli se, kažu njihovi susedi.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.