DRAGI BRATE, PROŠLO JE 27 BOLNIH GODINA OTKAD SI NAS NAPUSTIO: Kontroverzni CRNOGORSKI biznismen dao ČITULJU za GIŠKU (FOTO)
Foto: Večernje Novosti

TRAGIČNO STRADAO DEVEDESETIH

DRAGI BRATE, PROŠLO JE 27 BOLNIH GODINA OTKAD SI NAS NAPUSTIO: Kontroverzni CRNOGORSKI biznismen dao ČITULJU za GIŠKU (FOTO)

Giškina sestra Slavica rekla je da je Mićunović bio i ostao najbolji drug njenog brata, kao i da mu je on podigao spomenik

Objavljeno: 10:32h

Kontroverzni crnogorski biznismen dao je čitulju za komandanta Srpske garde Đorđa Božovića Gišku koji je tragično stradao početkom devedesetih.

Đorđe Božović Giška, legenda beogradskog asfalta i komandant Srpske garde, nastradao je pre 27 godina. On je ubijen u Gospiću na ratištu 15. septembra 1991, a povodom godišnjice smrti, Brano Mićunović dao mu je čitulju u beogradskim novinama.

- Dragi brate, Đorđe Giška, prošlo je 27 bolnih godina otkad si nas napustio. Veliki junak i čovek, iskren prijatelj, ljudina. Nema dana kad se ne setim naših razgovora i druženja. Takvih kao ti je malo na ovom svetu i bila je velika privilegija i čast poznavati te. Hvala ti za sve godine koje si nam podario, a ja te nikad neću zaboraviti. Tvoj brat Brano Mićunović - stoji u čitulji.

Čitulja koju je Brano mićunović dao u beogradski novinama
Čitulja koju je Brano mićunović dao u beogradski novinama foto: Večernje Novosti
Brano Mićunović
Brano Mićunović foto: Aleksandar Jovanović Cile

Đorđe Božović bio je sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu, a krajem prošle godine njegovi ostaci su ekshumirani i preneti u Crnu Goru, u grobnicu u Kučima.

Giškina sestra Slavica rekla je da je Mićunović bio i ostao najbolji drug njenog brata, kao i da mu je on podigao spomenik.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.