Razgaćen u kancelariji: Upravnika pirotskog zatvora uhvatili na gomili sa švalerkom!

Šta to radite, šefe?

Razgaćen u kancelariji: Upravnika pirotskog zatvora uhvatili na gomili sa švalerkom!

Upravnik pirotskog zatvora Dejan C. (55) suspendovan je sa posla zbog teže povrede radne discipline. Razlog je - uhvaćen "na delu" sa ljubavnicom u svojoj kancelariji
Objavljeno: 10:37h

Kako Novosti saznaju, upravnik Dejan C. bio je u vezi sa M. J. (30), iz jednog prigradskog sela i sa njom je uhvaćen na delu u svojoj kancelariji. Muškarci, obratite pažnju: Ovako se skida devojka - i nikako drugačije! (FOTO) (GIF) Posle učestalih primedaba pojedinih radnika pritvorske jedinice, formirana je tročlana komisija, koja je "kritičnog" dana, mimo njegovog znanja, zaposela prostorije uprave u koje nije puštala nikog od zaposlenih. Video-opremom snimila je kompletni "sporni" događaj.

Kako saznajemo, pomenutom upravniku ovo nije prvi "propust" na radnom mestu. Pre sedam godina takođe je suspendovan, ali tada zbog bekstva jednog pritvorenika. Inače, zgrada pirotskog zatvora, tačnije pritvorske jedinice nalazi se u strogom centru grada. U prizemlju je zatvor u kome su uglavnom oni koji su pod istragom u obližnjem tužilaštvu i sudu, ili prekršajni osuđenici koji izdržavaju male vremenske kazne. Na spratu iste zgrade je katastar nepokretnosti. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.