MONSTRUM JE KOMBIJEM UDARIO SESTRU MARIJE STEVULJIĆ: Ostavio je da umre na travi i šmugnuo!
Foto: Printscreen/Twiter

HOROR

MONSTRUM JE KOMBIJEM UDARIO SESTRU MARIJE STEVULJIĆ: Ostavio je da umre na travi i šmugnuo!

Od siline udarca kombi je ostao bez retrovizora i dao po gasu kako bi što pre pobegao

Objavljeno:

Marija Stevuljević, koordinatorka za komunikacije Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS) požalila se na društvenoj mreži Tviter kako je njenu sestru juče u 07.10h kod Drvopromet Kule na putu ka Pančevu udario beli kombi i ostavio je da leži bespomoćnu na travi.

Besna sestra objašnjava da je od siline udarca kombi ostao bez retrovizora i dao po gasu kako bi što pre pobegao, a to mogu potvrditi svedoci koji su se prema njenim rečima, našli na licu mesta.

Nije poznato da li je devojka prešla na crveno, ali je svakako u to vreme naišao nesavesni vozač. Devojka je na svu sreću preživela, ali od siline udarca je zadobila povrede vrata.

Tviteraši su se domah ujedinili i počeli da dele savete kako bi zločinac što pre bio uhvaćen:

- Ukoliko ne pronađu osobu koja je udarila Vašu sestru imate pravo naknade nematerijalne štete od Garantnog fonda, treba Vam samo zapisnik o uviđaju i lekarski nalazi. Obavezno tražite i naknadu za pretrpljeni strah.

- Srbija je zemlja bez pravog zakona,zato pazite i preko pešačkih prelaza, može uvek da naiđe neki tatin i mamin kurvin sin koji su u Srbiji zaštićeni i sve najbolje za sestru!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.