HOROR U ZRENJANINU: Majka osmomesečnih beba OBESILA SE UOČI PROSLAVE!!!
Foto: Printscreen

jeziva tragedija

HOROR U ZRENJANINU: Majka osmomesečnih beba OBESILA SE UOČI PROSLAVE!!!

Veče pre tragedije nije ni slutilo na to šta će se dogoditi

Objavljeno:

Lukrecija Halas (26) iz Melenaca se obesila u subotu, baš kada je trebalo da proslavi četiri godine braka, i ostavila iza sebe osmomesečne bliznakinje i muža Nebojšu!

Niko ne može da veruje da je ova mlada žena presudila sebi jer je u petak, oko 22 sata, na svom Fejsbuk profilu postavila šaljivi komentar.

Na opasku jednog prijatelja, koji je glasio: „Prelepa Zoko, osvojila si me sarmom“, ona je uzvratila pošalicom, jer je slovo bilo napisano bez kvačice, navodeći: „Koja si ti konjina, ja sarmu uopšte ne kuvam!“

Niko ne zna šta je nagnalo ovu mladu ženu da digne ruku na sebe, a meštani u neverici komentarišu ovo samoubistvo.

- Velika tragedija i tuga. Niko ne zna šta ga čeka i šta ga može snaći. Šta će biti sa tom decom, kako će odrastati s tim? Kako li je njenoj porodici - zabrinuto se pita jedna meštanka, dok poznanici nesrećne žene kažu da je više puta pokušavala da sebi oduzme život.

- Sprečili su je kad god je pokušala da se ubije. Ona i muž su bili bajkeri. Takva im je i svadba bila, na motociklima. Ona je radila u jednom trgovinskom lancu u Melencima - priča žena iz tog mesta koja je insistirala na anonimnosti.

Lukrecijine i Nebojšine komšije kažu da ih znaju kao dobre ljude.

- Niko ne može da veruje, niko ne zna šta joj bi. Decu su odmah odveli kod tate i njegovih roditelja. Mnogo je tužno, napustila nas je naša Lusi - kroz suze kaže komšinica.

BONUS VIDEO

(Esoreso.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.