ZORAN MARJANOVIĆ SE U CENTRALNOM ZATVORU DRUŽIO S JEDNOM POZNATOM LIČNOŠĆU: Da li vas ovo iznenađuje? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

saznajemo

ZORAN MARJANOVIĆ SE U CENTRALNOM ZATVORU DRUŽIO S JEDNOM POZNATOM LIČNOŠĆU: Da li vas ovo iznenađuje? (FOTO)

Zoran Marjanović na slobodi čeka dalje korake institucija

Objavljeno: 15:58h
Milica Božinović

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović, 12. jula pušten je iz pritvora u kome je proveo deset meseci. On je nakon izlaska iz rijalitija Zadruga uhapšen 15. septembra 2017. godine.

Tokom boravka u Centralnom zatvoru, Marjanović je ćeliju delio s Markom Nikolićem, muškarcem koji je usmrtio bivšu suprugu i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, ali i s Danijelom Dejvidom Korbetom, bivšim pripadnikom "Mornaričkih foka", kod koga je pronađen pištolj CZ-99 s izbrisanim serijskim brojem, a za koga se sumnja da je došao u Srbiju da likvidira visokog državnika Srbije.

Kako Espreso.co.rs saznaje, Marjanović se u pritvoru "družio" i sa svojim poznanikom. U pitanju poznati modni kreator Darko Kostić.

Drako Kostić
Drako Kostić foto: Damir Dervišagić

Kostić je osumnjičen da je seksualno napastvovao dvojicu mladića i nudio im narkotike. Njemu je 24. juna određen pritvor od 30 dana, a Treći osnovni sud u Beogradu produžio mu je pritvor 20. jula za još 30 dana. Kostić je iz pritvora pušten 15. avgusta. Protiv njega je u toku istraga koju vodi Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu povodom sumnje da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Kako navodi izvor Espresa, Marjanović i Kostić se poznaju odranije, a nekoliko puta su i sarađaivali.

- Obično poznate ličnosti idu u šetnju odvojeno od ostalih zatvorenika, pa su Kostić i Marjanović često bili zajedno. Nisu pravili probleme ni jedan ni drugi i često su razgovarali, s obzirom na to da se poznaju - priča naš izvor.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović foto: Milica Božinović

Podsetimo, Zoran Marjanović jedini je optuženi za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović. Protiv njega krajem juna ove godine podignuta optužnica kojom mu se na teret stavlja da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki usmrtio svoju suprugu Jelenu. On je prijavio Jelenin nestanak tog dana, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu. Tokom 28 meseci istrage medijski najispraćenijeg zločina u Srbiji saslušano je više stotina ljudi, a najveća sumnja pala je upravo na Marjanoviće.

Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucija.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.