Miloš je bio u depresiji, PLAŠIO SE DA NEĆE MOĆI DA IZDRŽAVA PORODICU: U oproštajnom pismu zamolio za oprost, uzeo lovačku pušku i UBIO SE NA DAN ĆERKINOG VENČANJA
Foto: Nebojša Mandić

tuga

Miloš je bio u depresiji, PLAŠIO SE DA NEĆE MOĆI DA IZDRŽAVA PORODICU: U oproštajnom pismu zamolio za oprost, uzeo lovačku pušku i UBIO SE NA DAN ĆERKINOG VENČANJA

Nesvakidašnja tragedija u Grockoj, penzioner Miloš Stojanović (58) pucao sebi u glavu iz lovačke puške

Objavljeno: 03.09.2018. 09:43h
  • 201

U pomoćnom objektu, u dvorištu porodične kuće u Grockoj, u nedelju pred zoru Miloš Stojanović (1960) je presudio sebi iz lovačke puške i to na dan ćerkinog venčanja. On je pucao sebi u glavu. Porodica u nedelju nije mogla da dođe sebi od šoka.

Dan koji bi trebalo da bude najradosniji, za Stojanoviće iz Grocke, ostaće zapamćen kao najtužniji. Umesto proslave svadbe, pripremali su sahranu.

U dvorištu vredne porodice iz Grocke u nedelju je bilo nestvarno tužno.

Svečane haljine zamenila je crnina. Niko od rodbine i prijatelja nije mogao da "razume" zašto je Miloš digao ruku na sebe, a još najmanje zašto je za to izabrao baš dan ćerkinog venčanja. Iza sebe je, saznajemo, ostavio oproštajno pismo u kome je napisao da ih sve voli i da mu oproste.

- Strašno je ovo što nam se desilo. Ne možemo da verujemo. Pojavljivali su se u nedelju napisi u elektronskim medijima kako se ubio jer nije voleo zeta. Laž! Pa svako ko ga je poznavao znao je koliko se radovao tom danu. Čak je i kritikovao ćerku da se dugo zabavlja sa momkom i da je vreme da se uzimaju - sa suzama u očima objašnjavala je okupljena rodbina u dvorištu porodične kuće u Grockoj.

Od uplakanih ljudi saznali smo i da je Miloš od kada je otišao u penziju zapao u depresiju. Navodno plašio se da neće moći samo sa penzijom da izdržava porodicu.

- To ga je tištilo, ali niko od nas nije shvatao ozbiljno Stojanovićeve strahove. Govorili smo mu da niko od nas neće umreti gladan i da se ne brine toliko i da ćemo se snaći nekako.

Umesto čestitka za veselje, rodbina je u nedelju primala saučešća. Vidno potresena ćerka je umesto u venčanici ceo dan stajala u crnoj haljini.

Stojanovići su, saznajemo, dugo planirali slavlje. Znalo se i šta će se pevati... Šok koji su preživeli teško može da se ispriča.

PROPALI MU I USEVI

Rodbina kaže i da su i na depresivno stanje pokojnog M. S. uticali loši uslovi koji su ove godine pogodili srpsku poljoprivredu. Prema njihovim rečima, ova porodica obrađuje hektare zemljišta, ali zbog loših vremenskih uslova sve je propalo.

- Tone i tone trešanja su mu propale. I od pre nekoliko meseci se povukao u sebe, sve je manje pričao. Nešto ga je mučilo ali nije želeo nas da opterećuje - priča porodica. - Da je barem otvorio dušu, možda bismo mogli da mu pomognemo.

(Espreso.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media