MASKIRANI SPECIJALCI GA IZVELI U GAĆAMA: U Kruševcu hapšenje zbog ubistva ŽDROKINCA! (VIDEO)
Foto: Printscreen / AMG

pao

MASKIRANI SPECIJALCI GA IZVELI U GAĆAMA: U Kruševcu hapšenje zbog ubistva ŽDROKINCA! (VIDEO)

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapšenim I. G. i Z. J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu

Objavljeno: 13:33h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo ubistvo izvršeno u junu ove godine u Kruševcu na štetu D.S. i uhapsili dve osobe, saopštava MUP.

Pogledajte video:

Uhapšeni su I.G. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu i Z.J. (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pomaganju.

Kao neposredni izvršilac ovog ubistva osumnjičen je S.R. (1993) za kojim je već raspisana međunarodna poternica jer se isti sumnjiči da je u maju 2018. godine u Kruševcu izvršio krivično delo ubistvo i na štetu V.S., inače sina ubijenog D.S.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapšenim I.G i Z.J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Podsetimo, u junu je u Kruševcu ubijen Dejan Stanković Ždrokinac (71), za koga se tvrdilo da je ubio državljanina Crne Gore Gorga Darmanovića u maju na Novom Beogradu.

Ubice oca priredile su mu istu sudbinu kao i njeovom likvidiranom sinu, upucavši ga usred bela dana. Vojin Stanković (41), koji važio za jednog od šefova kruševačkog podzemlja, skončao je posle rafala usred centra grada naočigled običnog naroda.

Policijska dokumenta debela su za oba člana porodice. Ždrokinac je sa svojim jednojajčanim blizancem, koji se takođe zove Vojin, uveo sina u svet kriminala i time mu najverovatnije zapečatio rano sudbinu.

Za Stankoviće šira javnost je čula nakon ubistva porodičnog prijatelja stomatologa Milutina Rokića 2014. u Kruševcu. Vojin i Dejan, poznati kao Ždrokinci, optuženi su, a slučaj je bio krajnje apsurdan. Zatvora su se spasili jer nije bilo moguće utvrditi koji je od braće pucao u zubara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.