NOVINARKA SANDRA DENDA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Operacija trajala 7 sati, POLOMLJENE SU JOJ KOSTI LICA I VILICE!
Foto: Printscreen

pred njom teške operacije

NOVINARKA SANDRA DENDA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Operacija trajala 7 sati, POLOMLJENE SU JOJ KOSTI LICA I VILICE!

Ona nakon operacije više nije intubirana, odnosno, nije na mašini za disanje, pošto joj taj aparat u ovoj fazi smeta

Objavljeno:

Sandri Dendi, novinarki i producentkinji emisije „Kuća od srca“, koja je teško povređena u jezivom udesu u Kovinu, juče je Urgentnom centru u Beogradu operisana vilica koja joj je smrskana u udesu, saznaje „Alo!“.

Kako saznajemo, operacija je trajala čak sedam sati, a poznata novinarka je u teškom stanju.

- Operacija je trajala od 7.30 do 14.30, a obavio ju je vrhunski tim stručnjaka sa maksilofacijalnim hirurgom dr Lazovićem na čelu. Pošto su Sandri polomljene kosti vilice i lica, oni su joj presadili delove butne kosti. Operacija je komplikovana, a Sandru očekuje još zahvata - kaže izvor „Alo!“ iz Urgentnog centra.

Ona nakon operacije više nije intubirana, odnosno, nije na mašini za disanje, pošto joj taj aparat u ovoj fazi smeta.

- Sandri su dosta polomljene kosti lica i sva je otečena. Veliki problem stvara hematom na mozgu, koji se iznenada stvorio. Lekari prate njeno stanje, a ukoliko bude potrebno, moraće da ga uklone. Sandra je sve vreme na aparatima - rekao je sagovornik „Alo!“ iz Urgentnog centra.

Tokom celog dana juče su u Urgentnom centru dežurale Sandrine ćerke Nina i Una, kao i njen suprug. Međutim, posete im nisu dozvoljene, pošto se Sandra nalazi u „Šoku A“.

- U taj blok će moći da uđu tek kada se Sandra probudi iz anestezije, ali nakratko. Lekari su dali sve od sebe, ali su povrede veoma teške i oni su oprezni u davanju prognoza - precizira izvor našeg lista.

Pre operacije, Sandra je bila u veštačkoj komi. Ona ima težak prelom donje i gornje vilice, navodi izvor blizak porodici.

Takođe ima i nagnječenje rebara i pluća, a povređena joj je i butna kost.

Stravičan udes dogodio se u nedelju, kada je automobil u kojem se Sandra

Denda nalazila s dvoje ljudi sleteo s puta u kanal dubok oko tri metra.

Kako smo ranije saznali, novinarka se nalazila na zadnjem sedištu vozila „opel askona“ kojim je upravljala Dragana Joković (26), a na mestu suvozača nalazio se Aleksandar Arsić (21), vlasnik auta.

Sandra je prilikom udarca izletela kroz zatvoren prozor i zadobila teške povrede.

Prebačena je u Urgentni centar, a danas u toku dana je očekuje veoma teška operacija.

- Izgubili su kontrolu nad automobilom, pa je uleteo u jarak. Sandrino telo je bukvalno izletelo do pola kroz zatvoreni prozor.

Nju je zatim automobil prikleštio. Očevici kažu da su morali da podižu automobil da bi je izvukli - ispričao je izvor lista "Alo!"

Mira i Ivana zabrinute

Za Sandrino stanje su veoma zabrinuti njeni prijatelji, a među njima su pevačice Mira Škorić i Ivana Šašić. One se interesuju za Sandrino stanje, ali ni one ne mogu da je posete.

Vozila bez dozvole

Prema nezvaničnim informacijama, Dragana Joković nije imala vozačku dozvolu, a automobil „opel askona“ nije bio registrovan. Od Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu dobili smo informaciju da u ovom trenutku nije podneta bilo kakva krivična prijava protiv Jokovićeve i Arsića.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.