POSLEDNJA SCENA HORORA NA GRADILIŠTU: Izvučeno telo radnika, spasioci ispod ruševina zatekli NAJJEZIVIJI PRIZOR!
Foto: Espreso.co.rs

TRAGEDIJA

POSLEDNJA SCENA HORORA NA GRADILIŠTU: Izvučeno telo radnika, spasioci ispod ruševina zatekli NAJJEZIVIJI PRIZOR!

Povodom tragičnog slučaja, iz kompanija "KMR Yossi Avrahami" i "Almogim Holdings" uputili su obaveštenje u kojem su izrazili saučešće

Objavljeno:

Više od četiri sata nakon što je radnik N. T. (56) poginuo na gradilištu u Ulici kneza Miloša kada se jedan od potpornih zidova obrušio na njega, telo preminulog muškarca konačno je izvučeno iz ruševina.

Tragedija se dogidla jutros oko 8.30 sati, kada je nesrećni čovek pokušao da rukama zaustavi zid od padanja. Na gradilištu se u tom trenutku našao samo njegov mlađi brat (53), takođe radnik na parceli.

Ekipe policije, Hitne pomoći i vatrogasne službe ubrzo su se našle na terenu, ali mu nije bilo spasa. Tek oko 12.30 nadležni su uspeli da dođu do ostataka smrskanog tela stradalog radnika.

Prizor sa lica mesta je veoma potresan, jer je od tela malo šta ostalo, pa su ostaci prikupljani iz više puta i odneti na odeljenje sudske medicine.

Za sve to vreme, njegov rođeni brat sedeo je u kontejneru na početku gradilišnog prostora, pognute glave, vidno šokiran i nem. Po završetku celog događaja prisutni su mu uputili saučešće i po koji zagrljaj podrške, nakon čega je muškarac bez reči napustio gradilište.

Gradilište na kome je poginuo N.T.  (56)
Gradilište na kome je poginuo N.T. (56) foto: Espreso.co.rs

Na mestu nesreće našao se i rođak nastradalog radnika, njegov brat od strica.

- On je bio diplomirani ekonomista, majka mu je bila prosvetni radnik, a otac advokat, ali su se braća nakon što im je propao porodični biznis u rodnom mestu preselila u Beograd - kazao je on kratko za "Blic".

Povodom tragičnog slučaja, iz kompanija "KMR Yossi Avrahami" i "Almogim Holdings" uputili su obaveštenje u kojem su izrazili saučešće.

"Izražavamo najdublje žaljenje zbog nesrećnog događaja koji se dogodio jutros i izjavljujemo najiskrenije saučešće porodici našeg stradalog radnika. Zajedno sa nadležnim organima radimo na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove nesreće i zbog toga u ovom trenutku ne možemo da vam damo više preciznijih informacija. Bićemo na raspolaganju porodici za sve ono što im je u ovom trenutku neophodno, a javnost ćemo obavestiti o detaljima čim nadležni organi utvrde tačne činjenice".

Gradilište na kome je poginuo N.T.  (56)
Gradilište na kome je poginuo N.T. (56) foto: Espreso.co.rs

Gradilište je danas obišao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojčić, koji je poručio da je grad veliko gradilište, ali da su ljudski životi najvažniji. On je porodici nastradalog uputio saučešće.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.