ISPOD OGROMNE BETONSKE GROMADE VIRIO JE SAMO ŠLEM: Komšija sa gradilišta na kojem je zid pao na radnika gledao potresnu scenu (VIDEO)
Foto: Espreso

strašno

ISPOD OGROMNE BETONSKE GROMADE VIRIO JE SAMO ŠLEM: Komšija sa gradilišta na kojem je zid pao na radnika gledao potresnu scenu (VIDEO)

Komšija je otišao na lice mesta da vidi šta se dešava i naišao na strašan prizor

Objavljeno: 11:03h
Jelena Jovanović

U nesreći koja se jutros dogodila na gradilištu zgrade koja se gradi na mestu nekadašnje američke ambasade u ulici Kneza Miloša, poginuo je radnik N. T. (56), na kojeg se obrušio potporni zid bivše zgrade, a zatim i zemlja koju je zid podupirao.

Ekipa "Espresa" pronašla je komšiju očevica, koji je za naš portal ispričao kako je ispod gromade betona video da viri šlem nesrećnog radnika.

- Ja sam video kada su radnici počeli da trče odozgo, jedni odozgo a drugi dole, i otišao sam na lice mesta. Potporni zid, odnosno stari zid od Američke ambasade se urušio, jedna ogromna betonska ploča na radnika. Samo se šlem video ispod te gromade - rekao je stanar obližnje zgrade.

foto: Espreso

Prema njegovim rečima, kada je otišao na lice mesta da vidi šta se dešava, naišao je na strašan prizor.

- Kada sam otišao gore, svi radnici su sišli dole, a dok obezbeđenje nije došlo video sam da šlem viri ispod te gromade betona. Trebalo je da stave podupirače, ne može rukama da se podupre, trebalo je da predvide to, da osiguraju to mesto pa onda tu da rade - rekao je zabrinuti komšija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.