PRONAĐEN DADO KULIĆ: Svi su počeli da se PLAŠE, a onda je usledio poziv GRČKE POLICIJE!
Foto: grčka info

srećan kraj

PRONAĐEN DADO KULIĆ: Svi su počeli da se PLAŠE, a onda je usledio poziv GRČKE POLICIJE!

- Više se nije javljao na telefon, nije odgovarao na poruke, nema ga na društvenim mrežama i gubi mu se svaki trag - rekao je Dadov otac

Objavljeno:

Tridesetjednogodišnji Leskovčanin Dado Kulić Mihajlović nestao je pre dva dana u Grčkoj, a za njim su tragale i srpska i grčka policija, piše Jugmedia.

Ovaj Leskovčanin, inače sin poznatog novinara i zabavljača Mije Kulića, poslednji put je ostvario kontakt sa majkom u subotu 25. avgusta i tada mu se izgubio svaki trag.

- Više se nije javljao na telefon, nije odgovarao na poruke, nema ga na društvenim mrežama i gubi mu se svaki trag. Nestanak smo morali da prijavimo policiji, a oni po službenoj dužnosti konzulatu Srbije u Solunu - kazao je Dadov otac.

Po rečima Mije Kulića, Dado je putovao sam, privatno, bez agencije: avionom od Budimpešte do Rodosa, sa Rodosa do Krita, sa Krita do Soluna, a poslednjih 10 dana proveo je u Agia Triadi nedaleko od Soluna. Poslednji put se javio majci u subotu, u 12:12 časova, sa pumpe u mestu Perea kod Soluna i rekao kako nema više novca kod sebe. Prijatelj porodice koji zna grčki pozvao je pumpu i rekli su da se sećaju mladića koji je zamolilo za telefon, ali ništa više od toga ne znaju.

- Poslednji put Dado je bio dostupan putem mobilnog telefona u subotu u 15:16 h. Od tada se nikome više nije javljao: ni prijateljima, ni rodbini ni na društvenim mrežama - navodi Mija.

Mladić je, nekoliko dana ranije na Fejsbuku ostavljao statuse o tome “kako je pronašao Boga i postao božije dete”, ali roditelji su sumnjali u to da se zamonašio.

- Poznajem svog sina. On bi nam javio da se odlučio za takav korak u životu i ne bi dozvolio da se brinemo. Ne bi samo nestao bez traga - rekao je tada Mija Kulić.

Ipak, na kraju se ispostavilo da priča ima srećan kraj jer je Darko Kulić pronađen živ i zdrav u grčkom mestu Agia Triadi, samo sat vremena nakon objave lokalnih medija i pojedinih stranica na društvenim mrežama.

Njega je pronašla grčka policija.

- Dado nije učinio nikakvo kriminalno delo, živ je (što je najvažnije u ovoj situaciji), pružena mu je pomoć i iskreno verujemo da će uskoro biti dobro - navodi se na Fejsbuk stranici Grčkainfo.com

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.