MAJKA KOJOJ JE PRETIO DA ĆE JOJ DETE ISEĆI SATAROM NIJE JEDINA NJEGOVA ŽRTVA: Profesor godinama šalje ljubavne poruke od kojih PODILAZI JEZA
Foto: Printscreen/facebook

užas!

MAJKA KOJOJ JE PRETIO DA ĆE JOJ DETE ISEĆI SATAROM NIJE JEDINA NJEGOVA ŽRTVA: Profesor godinama šalje ljubavne poruke od kojih PODILAZI JEZA

Za razliku od majke devojčice, kojoj je pretio, on školskoj drugarici šalje, uglavnom, ljubavne i pomalo bizarne poruke..

Objavljeno:

"Ovo je satara kojom će tvoje dete biti isečeno" - muškarac I.K, koji je ove stravične pretnje uputio O.K, majci maloletne devojčice preko Fejsbuka, tu se ne zaustavlja. O.K. nije jedina njegova žrtva, budući da on već 20 godina proganja i svoju školsku drugaricu.

Ona je I.K. prijavila policiji u Kragujevcu zbog uznemiravanja više puta tokom godina, ali nema saznanja da je protiv njega pokrenut bilo kakav postupak.

I. K, koji je nekada radio kao profesor, dospeo je u žižu javnosti nakon stravičnih pretnji koje je uputio majci maloletne devojčice, nakon što ga je na Fejsbuku optužila da je pedofil i da će ga prijaviti.

Za razliku od majke devojčice, kojoj je pretio, on školskoj drugarici šalje, uglavnom, ljubavne i pomalo bizarne poruke.

Profesor pretio majci, a pre toga joj slao ljubavne poruke
Profesor pretio majci, a pre toga joj slao ljubavne poruke foto: Printscreen/facebook

- Mene I. K. već 20 godina uznemirava, prijavljivala sam ga policiji. Istina, meni ne preti jer je, navodno, zaljubljen u mene - rekla je žena koja je bivšeg profesora prepoznala, nakon što su njegove skandalozne poruke sa Fejsbuka, u kojima zagovara pedofiliju i preti drugima, dospele u javnost, piše "Blic".

Ona dodaje da je I. K. živeo u Kragujevcu, kada ga je prvi put prijavila za uznemiravanje, pa da je potom pobegao u Sjenicu.

Bizarne poruke i ponude

Poruke koje je I. K. napisao ovoj ženi obiluju izjavama ljubavi, ali i bizarnim tvrdnjama i ponudama.

- Mnoge mi se nude, a ja tebe čekam i sanjam preko dve decenije. Seti se šta kaže Ljuba Aličić u pesmi "Vrati se na mesto zločina, život mi je još u očima, pa me spasi il' mi muke skrati, šta god bilo samo mi se vrati". Tvoj budući večiti gospodar - stoji, između ostalog, u jednoj od poruka koje su upućene ovoj ženi.

Progonitelj, međutim, tu ne staje i obećava joj da će joj kupiti "štikle, da izgleda brutalno".

- Danas je Velika Gospojina ili u narodu nazvan Gospođindan. Na ovaj dan ti saopštavam da ćeš biti moja gospođa - doslovno je napisao.

Ona je, kako kaže, najmanje pet puta prijavljivala I. K. od 2004. godine do danas za uznemiravanje kragujevačkoj policiji, ali nema saznanja da je protiv njega pokrenut bilo kakav postupak.

Do pre deset godina radio kao profesor engleskog u Sjenici

I. K. je bivši nastavnik engleskog jezika, koji je posle brojnih prijava u školi u kojoj je radio suspendovan, a potom i penzionisan. Na brigu o njemu obavezala se porodica sa kojom živi u Sjenici. On je do pre oko deset godina radio u Osnovnoj školi "Svetozar Marković" u Sjenici. Njegova predavanja pratili su brojni problemi u radu i odnosu sa učenicima.

- Nisam psihijatar i ne mogu da sudim, ali problemi sa učenicima rasli su i usložnjavali se gotovo svakodnevno. Na dnevnom nivou probleme u radu zbog I. K. imali su i ostali profesori, zaposleni u školi, jer njegovo problematično ponašanje je bilo usmereno ka svima – navodi izvor lista.

Dok je bio zaposlen, navodno je prosvetna inspekcija "imala brojna postupanja" zbog prigovora roditelja i zaposlenih na njegov rad, ponašanje, ispade.

- I. K. je u školi suspendovan, a potom je usledio sudski spor koji je izgubio i nije vraćen na posao. Dobio je otkaz, nije potom nigde mogao da radi kao nastavnik – kaže sagovornik lista.

I. K. je sada penzioner jer je posle izgubljenog spora penzionisan.

Prema nezvaničnim navodima, staratelj I. K. je njegova tetka. Zbog njegovog ponašanja nakon penzionisanja, u nekoliko navrata postupala je i policija.

Brutalne pretnje upućene majci maloletne devojčice

Istovremeno, još se ne stišava drama u vezi sa pretnjama koje je I. K. pre nekoliko dana uputio majci devojčice O.R.

- Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš - ovim rečima je I. K. pretio majci jedne devojčice (11)

Prema svedočenju majke O. R. on je počeo da joj preti nakon što je ona u jednoj Fejsbuk grupi započela raspravu sa njim . Naime, I. K. je u grupi napisao skandaloznu tvrdnju da je "pedofilija sasvim opravdana i i prirodna prema deci od 11 godina pa naviše". Tada mu je ona javno rekla da će ga prijaviti administratorima te grupe i nazvala ga je pedofilom, a I. K. joj je uzvratio lavinom uvreda i pretnji.

Slučaj se dodatno zakomplikovao kada je majka prepisku sa porukama prosledila analitičaru javnog mnjenja Saši Borojeviću i novinarki Ani Mileusnić, koju je videla kada su na jednoj televiziji pričali o problemima u vezi s pedofilijom.

Borojević je to javno objavio i tako se i sam našao na udaru I. K. koji mu je zapretio "da će ga ubiti kada dođe na vlast".

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.